ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Μάγεψαν στη Θεσσαλονίκη τα κορίτσια του ανσάμπλ

Μάγεψαν στη Θεσσαλονίκη τα κορίτσια του ανσάμπλ

Η ανανεωμένη Εθνική ομάδα πραγματοποίησε αγώνα επίδειξης στο περιθώριο του διεθνούς τουρνουά “Royal Crown Cup” στο “PAOK Sports Arena” και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε για το ελληνικό ανσάμπλ η αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής (Πέζαρο, 30 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου). Η ανανεωμένη Εθνική ομάδα πραγματοποίησε αγώνα επίδειξης στο περιθώριο του διεθνούς τουρνουά “Royal Crown Cup” στο “PAOK Sports Arena” και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, δείχνοντας ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τις Χρύσα Μουτάφη, Αγγελική Αποστολίδου, Αναστασία Δογραμματζή, Μαριάννα Μανδέλλου, Ζωή Ντίτσιου, παρουσίασε την Παρασκευή (16/06) και το Σάββατο (17/06) τα προγράμματά της στα 5 στεφάνια και στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια αντίστοιχα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και δίνοντας ξεχωριστή λάμψη στο 1ο διεθνές τουρνουά “Royal Crown Cup”, το οποίο διοργανώνει από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου ο Α.Ο. Αρίων Πανοράματος υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο..

Η ομάδα της Ιρίνα Ιλίεβα είχε κάνει το επίσημο ντεμπούτο της τον περασμένο Μάρτιο, στο “Aphrodite Cup” του Παλαιού Φαλήρου, πλέον όμως φτάνει η ώρα για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και εκτός των συνόρων: Ο αγώνας επίδειξης της Θεσσαλονίκης αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής στο διεθνές γκραν πρι του Χολόν, στο Ισραήλ (23-24 Ιουνίου).

«Αυτό που με ευχαρίστησε ιδιαίτερα ήταν τα σχόλια των συναδέλφων μου προπονητριών, που βρέθηκαν στο στάδιο, μας είπαν ότι βλέπουν πρόοδο στην ομάδα και έδωσαν συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Είναι υποχρέωσή μας να στηρίξουμε αυτή την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε η ομοσπονδιακή τεχνικός Ιρίνα Ιλίεβα, που θέλει να δει τις νεαρές αθλήτριές της να «ανοίγουν τα φτερά τους» στο Χολόν:

«Στο γκραν πρι του Ισραήλ, εύχομαι και θέλω να παρουσιάσουμε τα προγράμματά μας όσο καλύτερα γίνεται, για να μπορέσουμε να έχουμε μία θετική αντίδραση από τους ξένους κριτές και να κοιτάξουμε παραπέρα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Είναι πολύ σημαντικό για αυτή την ομάδα να αποκομίσει καλά σχόλια, σ’ αυτή την πρώτη εμφάνισή της εκτός Ελλάδας».

Αναφερόμενη, τέλος, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε περίπου δυόμισι μήνες και θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη διοργάνωση του νέου Ολυμπιακού κύκλου, η έμπειρη Βουλγάρα προπονήτρια δήλωσε: «Πάντοτε δουλεύουμε για το καλύτερο και στοχεύουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Εκείνο που θέλουμε, είναι να έχουμε διαρκή άνοδο και να κατακτήσει αυτή η ομάδα μία καλύτερη θέση από τις προηγούμενες γενιές. Να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και να ανέβουμε όσο περισσότερο γίνεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ