ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Δυνατό ξεκίνημα για την Κελαϊδίτη στο Πέζαρο

Δυνατό ξεκίνημα για την Κελαϊδίτη στο Πέζαρο

Πολύ όμορφες εντυπώσεις άφησε η Ελένη Κελαϊδίτη στην αυλαία του παγκόσμιου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής, στο Πέζαρο. Διαβάστε τι έκανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Πολύ όμορφες εντυπώσεις άφησε η Ελένη Κελαϊδίτη στην αυλαία του παγκόσμιου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής, στο Πέζαρο της Ιταλίας (30 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου), όπου έδειξε ότι της ανήκει μία θέση στην ελίτ του αθλήματος και ταυτόχρονα έθεσε ισχυρές βάσεις για την είσοδό της στον τελικό του σύνθετου ατομικού.

Η πρεμιέρα της διοργάνωσης περιλάμβανε τα δύο πρώτα όργανα του ατομικού (στεφάνι και μπάλα), με την πρωτοεμφανιζόμενη στον θεσμό Ελληνίδα πρωταθλήτρια να καταγράφει δύο θετικές εμφανίσεις στο ενεργητικό της:

Στο στεφάνι πήρε 15,400 βαθμούς (18η στην επιμέρους κατάταξη), ενώ ακόμα καλύτερα πήγε στην μπάλα, όπου συγκέντρωσε 16,100 βαθμούς (13η στο συγκεκριμένο όργανο).

Παράλληλα, η Κελαϊδίτη είναι προς το παρόν 15η στο σύνθετο ατομικό με 31,500 βαθμούς έπειτα από τη διεξαγωγή των δύο από τα τέσσερα όργανα και βρίσκεται ήδη αγκαλιά με την είσοδό της στην προνομιούχο 24άδα του τελικού της Παρασκευής (01/09).

Αύριο (Πέμπτη 31/08) η 17χρονη πρωταθλήτρια θα παρουσιάσει τα προγράμματά της στις κορύνες και στην κορδέλα, συμμετέχοντας και πάλι στον 5ο από τους επτά προκριματικούς ομίλους (16:20 - 17:30 ώρα Ελλάδας) και διεκδικώντας την πρόκριση σε κάποιον από τους τελικούς οργάνων, παράλληλα με την προσδοκώμενη επισφράγιση του εισιτηρίου στο σύνθετο.

Στο 35ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά επί ιταλικού εδάφους, έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερες από 250 αθλήτριες του ατομικού και του ανσάμπλ, από 53 χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ