ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Στους "16" του κόσμου ο Τσανικίδης

Στους "16" του κόσμου ο Τσανικίδης

Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης επιβλήθηκε επί του Polaco Ojeda (Πουέρτο Ρίκο) και προκρίθηκε στους "16" του Παγκόσμιου πρωταθλήματος πυγμαχίας.

Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση του Αλέξανδρου Τσανικίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Αμβούργο καθώς συνοδεύτηκε από την πρόκριση στους "16" καλύτερους πυγμάχους του κόσμου, μετά τη νίκη του επί του Polaco Ojeda.

Ο πυγμάχος του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε με 5-0 (με ομόφωνη απόφαση) του αθλητή από το Πουέρτο Ρίκο ο οποίος είναι κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στους Παναμερικανικούς αγώνες.

Η πορεία του Τσανικίδη που ξεκίνησε δυναμικά από την φάση των «32», συνεχίζεται με την παρουσία του στους «16» και την Δευτέρα (28/8) θα διεκδικήσει την πρόκριση στους «8». Ο αθλητής του Ολυμπιακού, που ήδη βρίσκεται στο TOP -16 παγκοσμίως, αισιοδοξεί για ανάλογη συνέχεια μιας και έχει πραγματοποιήσει υψηλό επίπεδο προετοιμασίας το προηγούμενο διάστημα.

Ο επόμενος αντίπαλος του Τσανικίδη στη φάση των «16» είναι ο Άγγλος Pat ΜcCormack, οποίος είχε αγωνιστεί στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κατακτώντας την 2η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ