"Πολυεθνικές και χορηγοί 'μαϊμού' στη Δραπετσώνα"

Η "Κίνηση για την Αναγέννηση της Ελληνικής Πυγμαχίας" εξέδωσε ανακοίνωση και έκανε λόγο για πολυεθνικές και χορηγούς "μαϊμού" στη Δραπετσώνα, ενώ ανέφερε πως το ποδοσφαιρικό οπαδικό κίνημα έκανε την εμφάνισή του και στο άθλημα αυτό.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Περιμέναμε με ανυπομονησία τους πρώτους αγώνες με χρηματικά έπαθλα για Ερασιτέχνες πυγμάχους και τα δυνατά ζευγάρια που είχαν ανακοινωθεί.

Επικροτήσαμε την προσπάθεια αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με το αποτέλεσμα.

Εμείς νομίζαμε ότι τα χρηματικά έπαθλα θα τα έδιναν χορηγοί και όχι για άλλη μια φορά οι ταλαίπωροι γονείς που πήγαν  από το πρωί να δουν τα παιδιά τους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι οι γονείς και οι φίλοι της πυγμαχίας πλήρωσαν εισιτήριο τόσο το πρωί όσο και το βράδυ και να αναφέρουμε ότι ουδέποτε στα χρονικά του αθλήματος σε αγώνες επίδειξης (σπάρινγκ) δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο οι φίλαθλοι και πόσο μάλλον οι γονείς των νεαρών πυγμάχων που πήραν μέρος στην διοργάνωση.

Όσον αφορά τα μεταφορικά των ομάδων που πήγαν στην Δραπετσώνα από διαφορά μέρη της Ελλάδας δεν έγινε καμία αναφορά (ξεχάστηκαν μάλλον).

Άνθρακας ο θησαυρός κύριοι!

Είδαμε επίσης έκθαμβοι το γνωστό ποδοσφαιρικό οπαδικό κίνημα για πρώτη φορά να κάνει την εμφάνιση του στο ευγενές άθλημα της πυγμαχίας.

Ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα και κατά την είσοδο του αθλητή του Παναθηναικού Ριτζάκη αλλά και κατά την απονομή  που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού κ. Αιδινιώτης.   

Χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση του κ. Λειβάδη (προπονητής Ολυμπιακού) για να σταματήσουν οι θερμοκέφαλοι να βρίζουν εν χορώ.

Όσο για τους νέους Διοικητικούς παράγοντες στις ευαίσθητες θέσεις που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες μέρες είσαστε σίγουροι ότι θα προσφέρουν αφιλοκερδώς;

Αν θέλετε Κύριοι δημοσιεύστε τις αμοιβές όλων όσων εργάσθηκαν (εκφωνητριών κλπ) για τους συγκεκριμένους αγώνες και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του!!!!"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24