ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Πατέρας αθλητή του Παναθηναϊκού καταγγέλει τον Αϊδινιώτη για ξυλοδαρμό

Πατέρας αθλητή του Παναθηναϊκού καταγγέλει τον Αϊδινιώτη για ξυλοδαρμό
EUROKINISSI/V.STOLIS

Ο πατέρας νεαρού πυγμάχου που έχει δελτίο στον Παναθηναϊκό κατήγγειλε ότι τον γρονθοκόπησε χωρίς να έχει προκληθεί ο προπονητής των "πρασίνων", Γιάννης Αϊδινιώτης.

Σε καταγγελία για ξυλοδαρμό προχώρησε ο γονιός δύο παιδιών που προπονούνται στο τμήμα πυγμαχίας του Οδυσσέα, Πέτρος Κασιδόκωστας, ενάντια στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αϊδινιώτη.

Όπως υποστηρίζει στην έγγραφη διαμαρτυρία του, στο πλαίσιο sparring που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο κλειστό του Παπάγου, όταν οι δύο άντρες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού του επιτέθηκε, χωρίς να έχει προκληθεί προηγουμένως, κατά τα λεγόμενα του κ. Κασιδόκωστα.

Ένας εκ των γιων του κ. Κασιδόκωστα ήταν αθλητής του Παναθηναϊκού, ωστόσο κατόπιν κόντρα με τον προπονητή, ζήτησε να πάρει το δελτίο του για να φύγει. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής, ωστόσο έχει σταματήσει να προπονείται με τους "πρασίνους" και προπονείται μαζί με τον αδερφό του, που είναι αθλητής του Οδυσσέα.

Το περιστατικό ερευνάται τόσο από την ομοσπονδία όσο και από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ο οποίος πιθανόν να τοποθετηθεί τις επόμενες ώρες με ανακοίνωσή του.

Photo credits: Eurokinissi/V.Stolis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ