Παρουσία του Υφυπουργού η παράδοση αίθουσας πυγμαχίας στη Δόξα Βύρωνος

Παρουσία του Υφυπουργού η παράδοση αίθουσας πυγμαχίας στη Δόξα Βύρωνος

Παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, παραδόθηκε την Τετάρτη (29/3) αίθουσα στο τμήμα πυγμαχίας της Δόξας Βύρωνος.

Η αίθουσα, η οποία στεγάζεται στο Εθνικό Στάδιο του Δήμου και είχε υποστεί ζημιές στο παρελθόν, είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους αθλητές της ιστορικής ομάδας του Βύρωνα.

Μαζί με τα εγκαίνια της αίθουσας Πυγμαχίας στο Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα, έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών ετών για τους ανθρώπους που πίεζαν εδώ και χρόνια να παραχωρηθεί ο χώρος που θα στεγάσει το τμήμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Τρικαλιώτης και πολλοί φίλοι της Πυγμαχίας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Υφυπουργός αθλητισμού τόνισε μεταξύ άλλων: "Η αίθουσα αυτή δεν παραδίδεται ούτε από την Πολιτεία, ούτε από τον Δήμο, ούτε από τους υπουργούς. Η αίθουσα αυτή ;ανήκει στον Έλληνα φορολογούμενο και σε αυτόν έπρεπε να επιστρέψει. Ο Βύρωνας είναι ένας αθλητικός Δήμος και σήμερα είναι ημέρα χαράς για όλους μας". Παράλληλα, εξήγγειλε βελτιωτικά έργα και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις στον Βύρωνα, όπως είναι το γήπεδο της Εργάνης, αλλά και κλειστά γυμναστήρια.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24