ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Επανεμφάνιση Πατέρα σε φωτογραφία με τον Αϊδινιώτη

Επανεμφάνιση Πατέρα σε φωτογραφία με τον Αϊδινιώτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό μαζί με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα.

Από την ημέρα που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό οι παρουσίες του σε εκδηλώσεις... πράσινου ενδιαφέροντος είναι ελάχιστα. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, έχει αποσυρθεί από την καθημερινότητα του τριφυλλιού και αποφεύγει εμφανίσεις που μπορεί να συνδεθούν με πιθανή επιστροφή του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να βοηθά τον Παναθηναϊκό και ειδικότερα το τμήμα της πυγμαχίας.

Ο Νικόλας Πατέρας έχει συνεισφέρει δίνοντας πριμ σε αθλητές που κατακτούν μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ή σημαντικές διοργανώσεις, αλλά και με όποιον άλλο τρόπο του έχει ζητηθεί. Μάλιστα, ο γιος του Διαμαντής, προπονείται στο τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παρευρεθεί σε αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας με τη συνοδεία του Γιάννη Αϊδινιώτη.

Ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του τριφυλλιού και ο άνθρωπος στον οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η αναγέννηση του ανέβασε μία φωτογραφία από το γραφείο του Νικόλα Πατέρα η οποία απεικονίζει εκείνον να κάθεται στην προεδρική καρέκλα και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να στέκεται όρθιος δίπλα του. Μάλιστα, συνόδεψε τη συγκεκριμένη φωτογραφία σχολιάζοντας: "Με τον ένα και μοναδικό Πρόεδρο!!!!!Που ειναι πάντα δίπλα μας!!".

Δείτε το σχετικό ποστ.

Επανεμφάνιση Πατέρα σε φωτογραφία με τον Αϊδινιώτη

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ