ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Παρουσιάστηκε η SP Tableware!

Παρουσιάστηκε η SP Tableware!

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά η επίσημη παρουσίαση της επαγγελματικής ομάδας ποδηλασίας, SP Tableware. Το ρόστερ, οι στόχοι και το πρόγραμμα των διεθνών αγώνων (φωτογραφίες & video)

Η SP Tableware Pro Cycling Team παρουσιάστηκε επίσημα την περασμένη Τετάρτη στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Η κορυφαία επαγγελματική ελληνική ομάδα όλων των εποχών, με αμιγώς ελληνική σύνθεση φέτος, είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η SP Tableware Pro Cycling Team έκανε τα δικά της «αποκαλυπτήρια» στην για έκτη συνεχόμενη χρονιά επίσημη παρουσίασή της. Την εκδήλωση που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαρτίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, τίμησαν με την παρουσία τους χορηγοί και υποστηρικτές της ομάδας, πλήθος κόσμου της ποδηλατικής κοινότητας και δημοσιογράφοι.

Παρών ήταν και ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας ποδηλάτων «Merckx», κύριος Marc van Wegem, που ήρθε από το Βέλγιο, δηλώνοντας ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την άρτια συνεργασία με την ελληνική ομάδα. Την εκδήλωση άνοιξε ο Σπύρος Παπαγεωργίου, εκδότης του περιοδικού Mbike, ο οποίος έκανε μια αναδρομή στην περσινή πορεία και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο γενικός διευθυντής της SP, Βασίλης Αναστόπουλος, για να παρουσιάσει το ρόστερ και τους στόχους της ομάδας για το 2014.

3 νέοι αναβάτες για τη φετινή χρονιά

Παρουσιάστηκε η SP Tableware!

Η SP Tableware του 2014.

56 συμμετοχές σε αγώνες (εκ των οποίων 12 διεθνείς), νίκη στον Γύρο Αλγερίας, διακρίσεις σε Ρουμανία, Ρωσία, Αλγερία, 45 θέσεις στην πρώτη δεκάδα, ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2012 και πανελλήνια πρωταθλήματα για το 2013, είναι η μέχρι σήμερα σημαντικότατη παρακαταθήκη της SP Tableware. Οι Απόστολος Μπούγλας, Γεώργιος Μπούγλας, Γεώργιος Καράτζιος, Νεόφυτος Σακελλαρίδης- Μάγκουρας, Περικλής Ηλίας και Βασίλης Σημαντηράκης, στελεχώνουν την ομάδα (μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις τους πέρυσι) και για το 2014.

Τρεις είναι οι νέες προσθήκες στην SP: Η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς δεν είναι άλλη από την άφιξη με αέρα Pro Tour, του Γιάννη Ταμουρίδη, που επιστρέφει για να αναλάβει τα ηνία. Οι δύο πολλά υποσχόμενοι νεαροί αθλητές, Καραμπινάκης Παναγιώτης και Αντωνιάδης Δημήτρης είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που κλείνουν το αμιγώς ελληνικό ρόστερ της ομάδας.

Οι στόχοι για το 2014

Παρουσιάστηκε η SP Tableware!

Ο Βασίλης Αναστόπουλος, team manager της SP Tableware, παρουσιάζει τους στόχους της ομάδας για το 2014.

Ο Team Manager Βασίλης Αναστόπουλος μίλησε για τους στόχους της φετινής χρονιάς. Κάνοντας πρώτα μια μικρή αναφορά στην περσινή πορεία, δήλωσε πως η φετινή σεζόν θα πρέπει να φέρει ακόμη περισσότερες νίκες και καλές εμφανίσεις στους διεθνείς αγώνες και φυσικά πρωταγωνιστική παρουσία στους εγχώριους. Παράλληλα δήλωσε πως σκοπός της SP είναι να γίνει γνωστή η αγωνιστική ποδηλασία δρόμου στην Ελλάδα συγκεντρώνοντας ακόμα περισσότερο κοινό που θα αγκαλιάσει το άθλημα.

2014 SP Tableware Team Roster

Δημήτρης Αντωνιάδης (GRE), Περικλής Ηλίας (GRE), Παναγιώτης Καραμπινάκης (GRE), Γεώργιος Καράτζιος (GRE), Απόστολος Μπούγλας (GRE), Γεώργιος Μπούγλας (GRE), Νεόφυτος Σακελλαρίδης-Μάγκουρας (GRE), Βασίλης Σημαντηράκης (GRE), Γιάννης Ταμουρίδης (GRE).

Πρόεδρος: Παντελής Παπάζογλου (GRE)

Γενικός Διευθυντής: Βασίλης Αναστόπουλος (GRE)

Τεχνικός Διευθυντής: Γεώργιος Μανιάτης (GRE)

Το κορυφαίο ποδήλατο της εταιρίας Eddy Merckx Cycles με το οποίο θα αγωνίζεται το 2014 ο Γιάννης Ταμουρίδης.

Παρουσιάστηκε η SP Tableware!

Πρόγραμμα Διεθνών αγώνων 2014

9-13/3 Tour of Taiwan UCI 2.1 (Taiwan)

12/3 Banja Luka-Belgrade I UCI 1.2 (Serbia)

13/3 Banja Luka-Belgrade II UCI 1.2 (Serbia)

1/5 Major Cup UCI 1.2 (Russia)

2/5 Memorial Oleg Dyachenko UCI 1.2 (Russia)

3/5 Grand Prix of Moscow UCI 1.2 (Russia)

5-9/5 Five Rings of Moscow UCI 2.2 (Russia)

3-7/6 Tour de Slovakia UCI 2.2 (Slovakia)

17-22/6 Tour de Serbia UCI 2.2 (Serbia)

17-20/6 Tour of Sibiu UCI 2.2 (Romania)

31/8-7/9 Tour of Bulgaria UCI 2.2 (Bulgaria)

20-28/10 Tour of Hainan UCI 2.1 (Hainan)

Βίντεο: Don’t lose the chance SP Tableware!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ