ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του Βολικάκη μετά το ατύχημά του

Το συγκινητικό μήνυμα του Βολικάκη μετά το ατύχημά του

Ο Χρήστος Βολικάκης είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας πίστα στον Καναδά, ωστόσο στάθηκε τυχερός στην ατυχία του αφού δεν έπαθε κάτι το σοβαρό.

Τα ατυχήματα στην ποδηλασία είναι συχνό φαινόμενο και μπορούν να επιφέρουν σοβαρούς τραυματισμούς. Ευτυχώς, αυτό του Χρήστου Βολικάκη αποδείχτηκε λιγότερο σοβαρό από ότι αρχικά είχε φανεί. Ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, αγωνιζόταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας του Καναδά, όταν είχε μία άσχημη πτώση με το κεφάλι.

Αμέσως ο Χρήστος Βολικάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες ευτυχώς δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό.

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων ανέβασε μία ανάρτηση για να ευχαριστήσει όλους όσους του συμπαραστάθηκαν.

Αναλυτικά το μήνυμα του: "Χρόνια πολλά στην Ελλάδαρα μας!!

Χθες είχα μια πολύ άσχημη πτώση που δυστυχώς δεν με άφησε να ολοκληρώσω τον αγώνα μου και να διεκδικήσω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ευτυχώς όμως μετά την αιμορραγία που είχα και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο καθώς όλοι είχαν το φόβο για τον αυχένα μου καθώς έπεσα με το πρόσωπο κάτω και όλο το φορτίο το πήρε ο αυχένας οι ακτίνες δεν έδειξαν κάποιο σπάσιμο ή ράγισμα ευτυχώς , σήμερα κάνοντας μου κάποιες ενέσεις παυσίπονες θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής!!!!!!!

Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματα και τις ευχές σας !!!!!! Η ποδηλασία είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα την μια μέρα μετάλλιο & την άλλη στο νοσοκομείο.......

Το μόνο σίγουρο είναι πως σύντομα θα είμαι και πάλι επάνω στο ποδήλατο και σας υπόσχομαι ακόμα περισσότερες διακρίσεις!!!!!

Να είστε όλοι καλά!!!!!!!!!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ