ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Θ. Τερζής: "Κορυφαία διοργάνωση για την ΕΟΠ"

Θ. Τερζής: "Κορυφαία διοργάνωση για την ΕΟΠ"

Στην φετινή διοργάνωση των Πανελλήνιων Ημερών Νεολαίας 2015 της ποδηλασίας που διοργανώνει η ΕΟΠ, θα λάβουν μέρος 330 από 40 Σωματεία, μικροί αθλητές και αθλήτριες, από 8 έως 14 ετών, των κατηγοριών Μίνι, Παµπαίδων και Παγκορασίδων, ότι καλύτερο διαθέτουν οι ακαδημίες των ομάδων.

"Είναι μια κορυφαία διοργάνωση για την ΕΟΠ, στα πλαίσια της ανάπτυξης και εξάπλωσης της ποδηλασίας. Εκδήλωση που χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει όλο και περισσότερο και δείχνει το πόσο σημαντική είναι για όλους. Φέτος έχουμε στο πλευρό μας και πάλι τον Δήμο Αθηναίων, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθειά μας και βρίσκεται δίπλα μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο κο Καμίνη, τον υπεύθυνο Δημοτικό Σύμβουλο για τις κατασκηνώσεις κο Μοντιάνο, τον διευθυντή των κατασκηνώσεων κο Σταματογιαννόπουλο, καθώς και το προσωπικό, για τη φιλοξενία".

Λόγια του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) Θανάση Τερζή, μιλώντας για τις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2015, της ποδηλασίας, που διοργανώνει η ΕΟΠ, από μεθαύριο Παρασκευή (25/09) έως και την Κυριακή (27/09), µε την συνεργασία του ∆ήµου Αθηναίων, στις Παιδικές Εξοχές, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

Στην φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 330 από 40 Σωματεία, μικροί αθλητές και αθλήτριες, από 8 έως 14 ετών, των κατηγοριών Μίνι, Παµπαίδων και Παγκορασίδων, ότι καλύτερο διαθέτουν οι ακαδημίες των ομάδων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Υποδοχή αποστολών στις Παιδικές Εξοχές ∆ήµου Αθηναίων (Άγιο Ανδρέα - Νέα Μάκρη), 17:00-19:00: Κατάθεση Δελτίων. 19:00-20:00: Τεχνικό Συνέδριο.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

09.30: Ατομική χρονομέτρηση όλων των κατηγοριών. Εκκίνηση 1ου αγώνα µε Μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα, Παμπαίδες, Παγκορασίδες. 16.00: Αγώνας ταχύτητας, τύπου 4Χ, σε γύρους πρόκρισης για Μίνι μικρά, μεγάλα, με συμμετοχή των 32 πρώτων του αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στα μίνι μικρά αγόρια και μίνι μεγάλα αγόρια, καθώς και των 16 πρώτων αντίστοιχα στα κορίτσια. Όλες οι διαδρομές της 1ης αγωνιστικής θα γίνουν μέσα στις Παιδικές Εξοχές του Αγ. Ανδρέα (εσωτερικά).

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

10.00: Αγώνες δεξιοτεχνίας, για κατηγορίες Μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα, στο Γήπεδο των Παιδικών Εξοχών. 10.30: Αγώνας αντοχής κατηγορίας Παµπαίδων, 36,4 χλµ. (7 στροφές). Συμμετέχουν οι 60 πρώτοι της ατομικής χρονομέτρησης. 10.32: Αγώνας αντοχής Παγκορασίδων, 20,8 χλµ. (4 στροφές).

Σημαντική είναι η βοήθεια των χορηγών – υποστηρικτών της διοργάνωσης: Biogreco, Όλυμπος, ΑΒ Βασιλόπουλος, Κόρπη, Λακωνία, Ιβίσκος ΑΕ – Ρόδος, Friesland, ΝΟΥΝΟΥ FAMILY, Minerva, Barilla, Δήμος Μαρκοπούλου, Nastia Fenia.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ