ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Στον αέρα η συμμετοχή των αδερφών Βολικάκη στο ευρωπαϊκό

Στον αέρα η συμμετοχή των αδερφών Βολικάκη στο ευρωπαϊκό

Η ελληνική αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας βρίσκεται στη Γλασκόβη, μόνο που οι αποσκευές και τα ποδήλατά τους έχουν ξεμείνει στο Μόναχο. Διαβάστε τις ακριβώς συνέβη.

Ο Χρήστος και ο Ζαφείρης Βολικάκης έχουν υποστεί μία ατελείωτη ταλαιπωρία τις τελευταίες ημέρες. Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές μαζί με τους προπονητές, Στέργιο Σαλποδήμο και Χρήστο Τερεντούλια ταξίδευαν για τη Γλασκόβη με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο.

Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα υπολόγιζαν. Για την ακρίβεια το περασμένο Σάββατο (28/7) περίπου 200 πτήσεις ακυρώθηκαν, 60 καθυστέρησαν και δύο τερματικοί σταθμοί εκκενώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου, του δεύτερου σημαντικότερου της Γερμανίας, αφού μία γυναίκα διείσδυσε χωρίς να έχει ελεγχθεί σε ζώνη του τερματικού σταθμού 2, ανακοίνωσε η αστυνομία και οι αρχές του αεροδρομίου.

Όπως μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε η ελληνική αποστολή ήταν ανάμεσα στους άτυχους που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν. Έτσι, έψαξαν εναλλακτικό τρόπο για να φτάσουν στη Γλασκόβη όπου και θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας (2-13/8). Πήραν το πρώτο διαθέσιμο αεροπλάνο και πέταξαν για το Μάντσεστερ και από εκεί οδικώς έφτασαν στη Γλασκόβη.

Μόνο που μέχρι σήμερα δεν έχουν φτάσει ούτε οι αποσκευές τους ούτε φυσικά και τα ποδήλατά τους. Όλα αυτά τέσσερις ημέρες πριν οι δύο Έλληνες ποδηλάτες ριχθούν στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που για τους ποδηλάτες πίστας ξεκινά στις 2 Αυγούστου.

Ακόμα και σήμερα (30/7) οι δύο Έλληνες ποδηλάτες περιμένουν ενημέρωση από την αεροπορική εταιρεία για το πότε θα έχουν στα χέρια τους τους αποσκευές τους, ενώ παράλληλα δεν έχουν καταφέρει όλες αυτές τις μέρες να προπονηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ