ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Στο παγκόσμιο ο Βολικάκης

Στο παγκόσμιο ο Βολικάκης
PANTELIS ZERVOS

Ο Χρήστος Βολικάκης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας που θα διεξαχθεί στο Άπελντοορμ της Ολλανδίας (28/2-04/3).

Η εξαιρετική χρονιά του Χρήστου Βολικάκη στα αγωνίσματα αντοχής επιβραβεύτηκε με τριπλή πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας το οποίο θα διεξαχθεί στο Άπελντοορμ της Ολλανδίας (28/2-04/3).

Ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης επιβραβεύτηκε για τη σταθερότητα που είχε φέτος και θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, ο Βολικάκης προκρίθηκε στα αγωνίσματα Σκρατς, Όμιουν, αλλά και στο αγώνισμα των πόντων. Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της πρόκρισης του ο Χρήστος Βολικάκης έγραψε στο προφίλ του στο Facebook: "Σήμερα ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία τις προκρίσεις για το παγκόσμιο πρωτάθλημα!!!!! Τριπλή πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Apeldoorn της Ολλανδίας στα αγωνίσματα Omnium- Scratch - Point Race. Και μοναδική εκπροσώπηση για τα ελληνικά χρώματα.

Τελικά παρ' όλα τα αμέτρητα προβλήματα οι κόποι, οι θυσίες στο τέλος ανταμείβονται!!!!!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου και στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το δύσκολο δρόμο!!!!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ