ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Στην κορυφή του κόσμου στο αγώνισμα πόντων ο Βολικάκης

Στην κορυφή του κόσμου στο αγώνισμα πόντων ο Βολικάκης

Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο αγώνισμα πόντων της ποδηλασίας πίστας ανέβηκε ο Χρήστος Βολικάκης ο οποίος είναι δεύτερος στο όμνιουμ και στο σκρατς!

Ο Χρήστος Βολικάκης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδηλάτες του κόσμου στα αγωνίσματα αντοχής και η παγκόσμια κατάταξη αποτελεί τον καλύτερο καθρέπτη των σπουδαίων επιτευγμάτων του.

Ο 30χρονος ποδηλάτης, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης σε τρία διαφορετικά αγωνίσματα και μάλιστα σε ένα από αυτά είναι στην κορυφή.

Για την ακρίβεια μετά τη νέα κατάταξη ο Χρήστος Βολικάκης είναι στην πρώτη θέση στο αγώνισμα πόντων με 2415 βαθμούς με τον Νίκλας Λάρσεν (Δανία) να είναι δεύτερος με 2280 και τον Γιαν Φαν Σιπ (Ολλανδία) να είναι τρίτος με 2.235 βαθμούς.

Παράλληλα, ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης είναι δεύτερος τόσο στο σκρατς όσο και όμνιουμ με ελάχιστη διαφορά από την κορυφή. Στο όμνιουμ έχει 2510 βαθμού, με τον Πολωνό Σιμόν Σάινοκ να είναι πρώτος με 2590, ενώ στο σκρατς ο Βολικάκης έχει 2200 βαθμούς με τον Λευκορώσο Καραλιού να είναι πρώτος με 2.225.

"Ξανά στη κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αγώνισμα points race. Επίσης δεύτερη θέση στη παγκόσμια κατάταξη στα αγωνίσματα Omnium & Scratch race. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτές τις θέσεις σε 3 διαφορετικά αγωνίσματα!!!!!!!" έγραψε μεταξύ άλλων στον επίσημο λογαριασμό του ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ