ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Σοκαριστικός τραυματισμός ποδηλάτη στο Κάλι

Σοκαριστικός τραυματισμός ποδηλάτη στο Κάλι

Ο Ούγκο Μπάρετ πάγωσε όλους όσους βρέθηκαν στο ποδηλατοδρόμιο του Κάλι αφού κατά τη διάρκεια της προπόνησης έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και προσγειώθηκε στην κερκίδα. (VIDEO)

Ένα αν μη τι άλλο περίεργο συμβάν έγινε κατά τη διάρκεια της προπόνησης των ποδηλατών ενόψει του αγώνα για το παγκόσμιο κύπελλο στο Κάλι το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο. Πρωταγωνιστής της παρολίγον τραγωδίας ήταν ο Ούγκο Μπάρετ.

Ο Καναδός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του και βρέθηκε στην κερκίδα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και τη μέση. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο όλοι όσοι ήταν στο ποδηλατοδρόμιο με τον 24χρονο ποδηλάτη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Σοκαριστικός τραυματισμός ποδηλάτη στο Κάλι

Οι εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν ότι έχει υποστεί δύο κατάγματα εγκάρσιας απόφυσης και δύο οσφυϊκού σπόνδυλου. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα μπει στο χειρουργείο για αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί στο κάτω χείλος.

Οι γιατροί τον παρακολουθούν στενά και θα υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων σε 48 ώρες με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορέσει να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του.

Στο Μπάρετ συστήθηκε ακινησία για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες και στη συνέχεια οι γιατροί θα αποφασίσουν εάν είναι σε θέση να πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Δείτε το ρεπορτάζ τον τοπικών Μέσων και τα πλάνα που υπάρχουν από το ατύχημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ