ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ποδηλασία: Κυπελλούχος Κόσμου στο όμνιουμ ο Βολικάκης

Ποδηλασία: Κυπελλούχος Κόσμου στο όμνιουμ ο Βολικάκης
PANTELIS ZERVOS

Ο Χρήστος Βολικάκης επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι συγκαταλέγεται στην "αφρόκρεμα" της διεθνούς ποδηλασίας, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη του όμνιουμ στα Παγκόσμια Κύπελλα.

Ο Χρήστος Βολικάκης επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι συγκαταλέγεται στην "αφρόκρεμα" της διεθνούς ποδηλασίας. Ο Ελληνας πρωταθλητής, κατέλαβε την 6η θέση στο όμνιουμ, τα ξημερώματα, στο Μίλτον του Καναδά, στο 6ο και τελευταίο της σειράς Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας.

Η έκτη θέση ήταν αρκετή στον κορυφαίο Έλληνα ποδηλάτη, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη του όμνιουμ, στα Παγκόσμια Κύπελλα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, κατακτώντας τον τίτλο του κυπελλούχου κόσμου.

Μάλιστα, κέρδισε την ίδια διάκριση και στο Σκρατς, ενώ τώρα ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου στο Βερολίνο.

"Έτοιμος για το Τόκιο", έγραψε ο Βολικάκης, στο λογαριασμό του στο Instagram και τόνισε ότι "το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μία εξαντλητική σειρά αγώνων σε πολύ υψηλό επίπεδο και με μακρινά ταξίδια".

"Θερμά συγχαρητήρια, Χρήστο Βολικάκη, που διατηρήθηκες στην κορυφή του κόσμου της ποδηλασίας για 2η χρονιά! Είναι αξιοθαύμαστο να υπερασπίζεσαι με επιτυχία τέτοια επιτεύγματα. Τα ακόμα καλύτερα έρχονται, τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε ένα μήνα όσο και στο @Tokyo2020", ανέφερε το μήνυμα του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ποδηλασία: Κυπελλούχος Κόσμου στο όμνιουμ ο Βολικάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ