Ποδηλασία: Επέστρεψε στην Αθήνα ο Βολικάκης

Το βράδυ της Δευτέρας (01/07) έφτασε στην Αθήνα ο Χρήστος Βολικάκης μετά την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ (Photos)

Με το χαμόγελο στα χείλη, παρά το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής, έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (01/07)  στην Αθήνα ο Χρήστος Βολικάκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής της ποδηλασίας, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, είχε στις αποσκευές του τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Ο Χρήστος Βολικάκης, ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα, αναδείχθηκε χρυσός νικητής στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ στο αγώνισμα σκρατς της ποδηλασίας.

Σε λιγότερο από 24 ώρες όμως ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε νέο χρυσό μετάλλιο με τον ίδιο συγκλονιστικό τρόπο, καθώς ακολούθησε μια πανέξυπνη τακτική, που αποσκοπούσε στο να παραμένει συνεχώς δίπλα στον αντίπαλό του.

 

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν ο Γιώργος Πατρίκιος από το τμήμα χορηγιών της Stoiximan, αλλά και η Progame που εκπροσωπεί τον αθλητή, με τον Βασίλη Σίμο.Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS