ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Όγδοος στο σκρατς ο Βολικάκης

Όγδοος στο σκρατς ο Βολικάκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Βολικάκης τερμάτισε στην όγδοη θέση στο σκρατς στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας που διεξάγεται στο Άπελντοορντ της Ολλανδίας.

Μπορεί να μην ήρθε το μετάλλιο το οποίο ήταν μέσα στις δυνατότητες του αλλά από μόνη της η κατάκτηση της όγδοης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μέσα από πολλά προβλήματα σημαίνει πολλά για τον Χρήστο Βολικάκη.

Ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου και θα μπορούσε να είχε βρεθεί στο βάθρο εάν δεν έμενε λίγο πίσω στο ξεκόλλημα.

Φυσικά, το παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν ολοκληρώνεται εδώ. Ο Χρήστος Βολικάκης, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, θα αγωνιστεί την Παρασκευή στο αγώνισμα των πόντων και την Κυριακή στο όμνιουμ. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Λευκορώσος Γιαχένι Κάραλιοκ με 16:42, ακολούθησε ο Ιταλός Μισέλε Σκαρτετσίνι και τρίτος ο Κάλουμ Σκότσον από την Αυστραλία.

Δείτε τι έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Χρήστος Βολικάκης: "8η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο αγώνισμα του scratch στην πρώτη μέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος πίστας στο Apeldoorn της Ολλανδίας!!! Προσπάθησα να είμαι από την αρχή του αγώνα σε κάποιο ξεκολλημα αλλά δυστυχώς αυτό δεν βγήκε. Ο αγώνας είχε ανατροπές καθώς αρκετά φαβορί μείνανε στις πιο πίσω θέσεις. Σίγουρα αν φτάναμε στο τελικό σπριντ πιστεύω πως δύσκολα θα χάναμε το μετάλιο. Πάλεψα για το καλύτερο και πιστεύω να έδωσα χαρά στον κόσμο που παρακολούθησε την προσπάθεια μου και συνεχίζουμε. Επίσης μόλις σήμερα ανακοινώθηκε και η νέα διαδικασία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο και πιστεύω πρώτα ο Θεός πως με τα τωρινά δεδομένα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ώστε να καταφέρουμε να δώσω το παρόν στην τέταρτη Ολυμπιάδα μου στο Τόκυο!!!!!!!

Συνεχίζουμε αύριο με το αγώνισμα των πόντων!!!!!!!!"

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ