Ο Βολικάκης νίκησε τον πόνο και κοιτάζει το Τόκυο

Ο Χρήστος Βολικάκης σχεδόν ένα μήνα μετά το ατύχημα του και παρά το γεγονός ότι δεν έχει ποδήλατο να προπονηθεί κατετάγη τέταρτος στο Ομνιουμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας πίστας του Βερολίνου.

Στα τέλη Οκτωβρίου ο Χρήστος Βολικάκης είχε μία άσχημη πτώση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του (ευτυχώς όχι σοβαρό) και το ποδήλατό του υπέστη μεγάλες ζημιές κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας πίστα στον Καναδά. Ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, όχι μόνο επέστρεψε στις πίστες, αλλά εντυπωσίασε στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας πίστας του Βερολίνου.

Παρά το γεγονός πως όλα αυτό το διάστημα δεν είχε καν ποδήλατο για να προπονηθεί κι όμως κατάφερε να καταταγεί τέταρτος στο Ομνιουμ.

Μάλιστα, στο τελευταίο αγώνισμα πήρε την πρώτη θέση δείχνοντας έτοιμος για τους επόμενους κρίσιμους αγώνες που θα κρίνουν πολλά για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο του 2020. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του και όπως όλα δείχνει θα τον πετύχει.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS