ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ο 2ος Γύρος Κερκίνης στις Σέρρες

Ο 2ος Γύρος Κερκίνης στις Σέρρες

Την Κυριακή 18 Ιουνίου, διεξάγεται ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Κερκίνης (Giro di Kerkini 2017) στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και OPEN, στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης Σερρών

Ο Αθλητικός ποδηλατικός σύλλογος Σερρών "ο Μαχητής", σε συνεργασία με τον Οικοπεριηγητή, τον Δήμο Σιντικής και τον Δήμο Ηράκλειας, διοργανώνουν διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας δρόμου και OPEN στην περιοχή της Λίμνης Κερκίνης Σερρών την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017. Η διαδρομή, συνολικού μήκους 109 χιλιομέτρων, θα είναι περιμετρικά της λίμνης Κερκίνης, με εκκίνηση τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βυρώνειας και τερματισμό τα Άνω Πορρόϊα. Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (16/6) είχαν δηλώσει συμμετοχή 110 αθλητές και αθλήτριες, που θα αγωνιστούν στις επτά συνολικά κατηγορίες: Άνδρες, Γυναίκες, Έφηβοι, OPEN (17+, 30+, 40+ & 50 +).

Μια όμορφη όσο και ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία στον χώρο της ποδηλασίας, είναι η διοργάνωση του 2ου Γύρου Κερκίνης, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017. Η αρχή έγινε πέρυσι και στέφθηκε με επιτυχία, οπότε οι διοργανωτές αποφάσισαν να επαναλάβουν και φέτος την αξιέπαινη προσπάθειά τους. Να πούμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία δύναμης Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2016. Δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση. Η γραμματεία του αγώνα θα είναι ανοιχτή από τις 8:00 και θα βρίσκεται πλησίον του χώρου εκκίνησης.

Ο 2ος Γύρος Κερκίνης στις Σέρρες

Η διαδρομή του αγώνα

Ο 2ος Γύρος Κερκίνης στις Σέρρες

Το υψομετρικό της διαδρομής

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

- 7:45 - 9:15: Εγγραφές

- 9:30: Εκκίνηση αθλητών με δελτίο

- 9:35: Εκκίνηση αθλητών OPEN

- 12:30: Πιθανή ώρα τερματισμού πρώτου αθλητή

- 13:00: Barbeque Party με τοπικά εδέσματα για όλους τους συμμετέχοντες

- 13:30: Απονομές επάθλων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

1. Διασυλλογικός αγώνας: Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών (με αθλητικό δελτίο ΕΟΠ)

2. Αγώνας OPEN: 17+ , 30+ , 40+ , 50+

Ο 2ος Γύρος Κερκίνης στις Σέρρες

Στιγμές από τον περσινό, 1ο Γύρο Κερκίνης
ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ:
1. Να παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. Να φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος.
3. Να συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
4. Να φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με την ασφάλιση των αθλητών με δελτίο της Ε.Ο.Π., ο Α.Π.Σ. ΜΑΧΗΤΗΣ Σερρών έχει προβεί, με δικά του έξοδα, σε ασφάλιση τόσο όλων των αθλητών με δελτίο, αλλά και σε αυτασφάλιση όλων των αθλητών που θα συμμετάσχουν στον αγώνα γενικώς, έτσι ώστε να είναι άπαντες πλήρως καλυμμένοι.

- Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, μπορείτε να δείτε εδώ .

- Μπορείτε να δείτε τη διαδρομή εδώ .

- Δείτε την πλήρη προκήρυξη του αγώνα εδώ .

Ο 2ος Γύρος Κερκίνης στις Σέρρες

Η επίσημη αφίσα του φετινού Γύρου Κερκίνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ