ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Με δικά τους έξοδα στο ευρωπαϊκό οι ποδηλάτες

Με δικά τους έξοδα στο ευρωπαϊκό οι ποδηλάτες
EUROKINISSI

Οι τέσσερις αθλητές της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας πίστας θα αγωνιστούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βερολίνο με δικά τους έξοδα.

Μετ εμποδίων γίνεται η συμμετοχή της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας πίστας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βερολίνο. Οι Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκη, Σωτήρης Μπρέτας και Νίκος Παγώνης μετέβησαν στη γερμανική πόλη με προσωπικά τους έξοδα.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από το προσωπικό του προφίλ ο Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός.

" Σήμερα αναχωρούμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας στο Βερολίνο. Δυστυχώς για μια ακόμη μια φορά και για ακόμη έναν αγώνα αναγκαζόμαστε να επιβαρύνθουμε όλα τα έξοδα του ταξιδιού. Η ομοσπονδία δηλώνει απών και δυστυχώς έχει αφήσει όλους τους αθλητές της στο έλεος του θεού.

Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, οι αθλητές χρειάζονται την στήριξη της Ομοσπονδίας και άμεσα . Οι ομοσπονδίες είναι για την ανάπτυξη του αθλήματος και για τις εθνικές ομάδες!! Είμαστε όλοι εδώ για να βρεθούνε λύσεις!!!!!

Πάμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο θέλουμε τη θετική σας σκέψη κοντά μας!!!!" έγραψε μεταξύ άλλων ο Έλληνας πρωταθλητής.

Δείτε αναλυτικά τη δημοσίευση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ