ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Δωδέκατος στο Όμνιουμ ο Βολικάκης

Δωδέκατος στο Όμνιουμ ο Βολικάκης
PANTELIS ZERVOS

Τη δωδέκατη θέση κατέλαβε τελικά ο Χρήστος Βολικάκης στο Όμνιουμ παρά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα πληρώνοντας την απόλυτα δικαιολογημένη κούραση του.

Σίγουρα το παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν πήγε όπως θα ήθελε ο Χρήστος Βολικάκης, ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι εμπειρίες που αποκόμισε στα καινούρια για εκείνον αγωνίσματα θα του φανούν πολύτιμες για το μέλλον.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης, τις προσπάθειες του οποίο στηρίζει η Stoiximan, ολοκλήρωσε την παρουσία στο Άπελντορν με τη δωδέκατη θέση στο Όμνιουμ.

Μετά τα πρώτα δύο αγωνίσματα βρισκόταν στην τέταρτη θέση της κατάταξης, ωστόσο στη συνέχεια πλήρωσε την απόλυτα δικαιολογημένη κούραση του και έπεσε στη δωδέκατη θέση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βολικάκης ήταν ο μοναδικός από όσους αγωνίστηκαν στον τελικό του Όμνιουμ ο οποίος τις δύο προηγούμενες ημέρες είχε αγωνιστεί τόσο στο σκρατς όσο και στο αγώνισμα των πόντων.

Έτσι, ο Έλληνας ποδηλάτης ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ολλανδία έχοντας ως απολογισμό την έβδομη θέση στο αγώνισμα των πόντων, την όγδοη στο σκρατς και τη δωδέκατη στο όμνιουμ.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της προσπάθειας του ο Χρήστος Βολικάκης έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook: "Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας 2018!!!!

Πρώτη μέρα 8η θέση στο αγώνισμα #scratchrace, Δεύτερη μέρα 7η θέση στο αγώνισμα#pointrace, Τρίτη μέρα 12η θέση στο αγώνισμα #Omniumrace

Τρείς ημέρες πολύ δυνατές που μόνο ευχαριστημένο και γεμάτο ικανοποίηση με αφήνουν, σίγουρα φτάσαμε πολύ κοντά στα δύο αγωνίσματα στο πολυπόθητο μετάλλιο και ειδικά στο αγώνισμα των πόντων το χάσαμε στις τελευταίες στροφές αλλά όλα καλά!!!!!!!

Παρόλο την κούραση των 2 πρώτων ημερών σήμερα το πάλεψα και στο αγώνισμα του omnium που μέχρι τα 2 πρώτα αγωνίσματα βρισκόμουν στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης αλλά στα 2 τελευταία αγωνίσματα παραδόθηκα και λογικό ήταν καθώς ήμουν ο μοναδικός αθλητής που έτρεξε και στα 3 διαφορετικά αγωνίσματα .

Πλέον ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο έχει ξεκινήσει επίσημα και μόνο ενθαρρυντικά στοιχεία υπάρχουν να είμαστε καλά και στόχος μου είναι να δώσω το παρόν στην τέταρτη μου Ολυμπιάδα και να διεκδικήσω αυτό που μου λείπει!!!!!!!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου που είστε δίπλα μου σας θέλω κοντά μου πλέον στο #RoadToTokyo2020 #Gogreece

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου που χωρίς αυτούς απλά θα είχα σταματήσει......."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ