6οι στον Παγκόσμιο πίστας εφήβων οι Δημητρόπουλος και Χρηστάκος

Την 6η θέση στα αγωνίσματά τους κατέκτησαν οι Βασίλης Δημητρόπουλος και Δημήτρης Χρηστάκος στο Παγκόσμιο ποδηλασίας εφήβων.

Την 6η θέση στον κόσμο κατέκτησαν ο Βασίλης Δημητρόπουλος και ο Δημήτρης Χρηστάκος. Ο πρώτος στα 1.000μ. με νέο πανελλήνιο ρεκόρ και ο δεύτερος στο σκρατς, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας εφήβων που ολοκληρώθηκε στο Μοντικιάρι της Ιταλίας.

Οι ποδηλάτες της Εθνικής Εφήβων και του Σπαρτιατικού πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, άγγιξαν τα μετάλλια και επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά ότι το μέλλον τους ανήκει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά για τους δύο αθλητές, μιας και παράλληλα με τις αθλητικές υποχρεώσεις, είχαν και τις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.

"Μπράβο και στους δύο ποδηλάτες μας. Τίμησαν για μια ακόμα φορά τα ελληνικά χρώματα και έδειξαν ότι μπορούν να έχουν ένα λαμπρό μέλλον. Είναι δύο αθλητές με μεγάλες δυνατότητες κάτι που το έδειξαν και στην Ιταλία", δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Πριστούρης.

Στην Ιταλία, εκτός από τους Βασίλη Δημητρόπουλο και Δημήτρη Χρηστάκο, ήταν και ο Σπύρος Δεβάρης και ο ομοσπονδιακός προπονητής Λάμπρος Βασιλόπουλος και επιστρέφουν σήμερα στην Ελλάδα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24