ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Στο World Tour Platinum του Κατάρ δήλωσε συμμετοχή ο Γκιώνης

Στο World Tour Platinum του Κατάρ δήλωσε συμμετοχή ο Γκιώνης

Πήρε μέρος στο εναρκτήριο World Tour του 2019, που έγινε στην Ουγγαρία, θα δοκιμάσει την αγωνιστική του κατάσταση και στο 1ο από τα τοπ όπεν της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε αυτή τη χρονιά ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Πήρε μέρος στο εναρκτήριο World Tour του 2019, που έγινε στην Ουγγαρία, θα δοκιμάσει την αγωνιστική του κατάσταση και στο 1ο από τα τοπ όπεν της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε αυτή τη χρονιά. Η σειρά των World Tour Platinum, της κορυφαίας βαθμίδας των επαμειβόμενων τουρνουά της I.T.T.F., ανοίγει τον επόμενο μήνα στην Ντόχα και ο Παναγιώτης Γκιώνης θα είναι παρών.

Το ισχυρό πρωτάθλημα του Κατάρ θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 31 Μαρτίου και, όπως πάντα, θα συγκεντρώσει πολύ μεγάλα ονόματα του διεθνούς στερεώματος. Γίνεται άλλωστε, λίγο χρονικό διάστημα πριν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων της Βουδαπέστης, αυτό είναι επιπλέον κίνητρο για τους αθλητές και από την πλευρά του θέλει και ο κορυφαίος αμυντικός να τεστάρει τη φόρμα του με δυνατούς αντιπάλους. Πέρα από το απλό ανδρών δήλωσε συμμετοχή και στο διπλό.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Lusail Sports Arena. Θα είναι οι εναρκτήριοι στα συνολικά έξι World Tour Platinum, που συμπεριλήφθηκαν στο φετινό καλεντάρι των World Tour. Ενδεικτικό του τεράστιου ενδιαφέροντος είναι ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή 151 αθλητές απ’ όλες τις ηπείρους.

Ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης του απλού ανδρών το 2013 θα μετάσχει πάλι στο τουρνουά της Ντόχα ύστερα από πέντε χρόνια. Το 2014 είχε αποκλειστεί στον γύρο των «32» από τοπ αθλητή της παγκόσμιας σκηνής, τον Κινέζο Σου Σιν με 4-0 σετ. Το όπεν περιλαμβάνει όλα τα ατομικά αγωνίσματα, μαζί δηλαδή και το διπλό μικτό, το οποίο έχει μπει στο ολυμπιακό πρόγραμμα για το 2020.

Στο διπλό ανδρών ο Γκιώνης θ’ αγωνιστεί με τον Τσέχο συμπαίκτη του στην πολωνική Μπογκόρια Πάβελ Σίρουτσεκ. Το σύστημα διεξαγωγής σε όλα τα αγωνίσματα είναι το απλό νοκ άουτ. Τα προκριματικά του απλού θα γίνουν στις 26 και 27 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ