ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Προπονείται και ετοιμάζεται για Τσάμπιονς Λιγκ ο Γκιώνης

Προπονείται και ετοιμάζεται για Τσάμπιονς Λιγκ ο Γκιώνης

Ομαλά εξελίσσεται η πορεία της υγείας του Παναγιώτη Γκιώνη και φαίνεται ότι δεν αργεί η επιστροφή του στη δράση. Διαβάστε αναλυτικά.

Ομαλά εξελίσσεται η πορεία της υγείας του Παναγιώτη Γκιώνη και φαίνεται ότι δεν αργεί η επιστροφή του στη δράση. Μετά τον τραυματισμό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο 35χρονος πρωταθλητής είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε μαγνητική τομογραφία, η οποία είχε δείξει τράβηγμα στον προσαγωγό.

Όπως τον συμβούλεψαν οι γιατροί περιορίστηκε για λίγες ημέρες σε εντατική θεραπεία και επανήλθε σιγά-σιγά στις προπονήσεις. Χθες (26/10) έκανε δύο ακόμα προπονήσεις σε χαμηλούς ρυθμούς και την Τετάρτη (28/10) πηγαίνει στη Γερμανία για να βρεθεί ξανά, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στην τριάδα της Μπορούσια για τον επόμενο αγώνα της στο Τσάμπιονς Λιγκ, στις 30 του μήνα.

Ο Γκιώνης γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς φοβόταν για θλάση με τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τον Πορτογάλο Μάρκος Φρέιτας. Αποδείχτηκε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και τώρα, με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, εκτιμά ότι μπορεί γρήγορα να είναι και πάλι έτοιμος. Πάει στο Ντίσελντορφ για να δοκιμάσει να προπονηθεί σε πιο έντονο ρυθμό και όπως λέει, εκτός απροόπτου θα καταφέρει ν’ αγωνιστεί κανονικά την Παρασκευή.

Η Μπορούσια, που ήδη έχει πληρώσει τα προβλήματα τραυματισμών, με δυο ήττες στη γερμανική λίγκα και μία στο Τσάμπιονς Λιγκ θα υποδεχτεί για την 3η αγωνιστική του γκρουπ D τη Στεν Οστρόφ από την Τσεχία. Ίδια ημέρα εξάλλου, θα παίξει στην κορυφαία διοργάνωση και η Ενεμπόν του Καλλίνικου Κρεάνγκα και θα φιλοξενήσει στη Γαλλία την αυστριακή Νιντερόστεριχ για το γκρουπ Β.

Τις τελευταίες ημέρες στο μεταξύ, είχε αγωνιστική δραστηριότητα στη Γαλλία ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος. Για το 5ο γκρουπ της 4ης κατηγορίας (National 2) η ομάδα του, η Ρομάν, έδωσε νωρίτερα το παιχνίδι της από την προγραμματισμένη ημερομηνία της 4ης αγωνιστικής. Φιλοξένησε το Σάββατο τη Ροάν κι έχασε με 8-5. Ο σημερινός δευτεραθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών σημείωσε δυο νίκες στο απλό (επί Κινέζου αμυντικού κι ενός Γάλλου), άλλη μία στο διπλό με τον συμπαίκτη του Βανγκ Τενγκγιούν και υπέστη μία ήττα από τον Γάλλο Μποχό. H Ρομάν είναι τώρα στην 3η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Λίγες ημέρες πριν, στην 3η αγωνιστική των κατηγοριών National, είχαν υποχρεώσεις στη Γαλλία κι άλλοι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Στο 3o γκρουπ της 3ης κατηγορίας (National 1) η Αζέν έχασε εντός έδρας 8-3 από την Ισέν 2. Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και ο Τάσος Ρηνιώτης πέτυχαν από μία νίκη στο απλό επί Νιγηριανού αθλητή, επικράτησαν μαζί και στο διπλό, όμως ηττήθηκαν αμφότεροι από τον Γάλλο Γκιβόν.

Στο ίδιο γκρουπ της ίδιας κατηγορίας η Καπέλ λα Γκραντ επιβλήθηκε άνετα 8-0 της Νιμ εκτός έδρας. Ο Κώστας Λαγογιάννης έδωσε δύο αγώνες. Η Καπέλ λα Γκραντ βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 7 βαθμούς και η Αζέν είναι 4η με 5.

Στο 5ο γκρουπ της 4ης κατηγορίας (National 2) η Ρομάν νίκησε εύκολα στην έδρα της 8-1 την Τσέσνι. Ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος σημείωσε δύο νίκες στο απλό και άλλη μία στο διπλό.

Τέλος, η Σεν Πιερέζ 2 παίζοντας στο 2ο γκρουπ της National 1 των γυναικών, κατέβαλλε εκτός έδρας τη Μιλούζ με 8-6. Η Μαρία Χριστοφοράκη ηττήθηκε σε τρία παιχνίδια. Η ομάδα της είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς. Τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα συνεχίζονται στις 7 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ