ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Ο Κοτζαμπάσεφ πρώτος ξένος του Παναθηναϊκού στο πινγκ πονγκ

Ο Κοτζαμπάσεφ πρώτος ξένος του Παναθηναϊκού στο πινγκ πονγκ
EUROKINISSI

Ο Ντένισλαβ Κοτζαμπάσεφ θα γίνει ο πρώτος ξένος στην ιστορία του τμήματος πινγκ πονγκ ανδρών του Παναθηναϊκού.

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ντένισλαβ Κοτζαμπάσεφ. Ο 5ος παραολυμπιονίκης του Ρίο ντε Ζανέιρο, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Πέρα, γίνεται ο πρώτος ξένος στην σχεδόν 100ετή ιστορία του "πράσινου" τμήματος και θα συμμετάσχει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.

"Είμαι ο πρώτος ξένος που αγωνίζεται στην αντρική ομάδα του Παναθηναϊκού από τότε που δημιουργήθηκε και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ υπερήφανος και να έχω ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να υπερασπιστώ το όνομα της ομάδας", δήλωσε στο " Sportal.bg" ο 24χρονος πρωταθλητής.

Οι πρώην συμπαίκτες του στην Ντανούμπε Ρούσε με την οποία στέφθηκαν πρωταθλητές Βουλγαρίας, Τέοντορ Αλεξάντροφ και Πέτιο Κράστεφ, θα είναι αντίπαλοι του Κοτζαμπάσεφ, με τον πρώτο να παραμένει για 2η χρονιά στα Ταταύλα, ενώ ο δεύτερος θα αγωνιστεί με την Ορεστιάδα.

Επιπροσθέτως, η πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρυσι στο διπλό, Μαρία Γιόβκοβα, θα αγωνιστεί επίσης στην Ελλάδα με τα Ταταύλα από την Καβάλα όπου έπαιζε πέρυσι. Η Ελίτσα Ζμφίροβα και η Νένκα Τοθυσλέκοβα θα φορέσουν τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ