ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Νίκη τίτλου με επίδειξη ισχύος ο Δ.Α.Ο. Ταύρου

Νίκη τίτλου με επίδειξη ισχύος ο Δ.Α.Ο. Ταύρου

Νίκη τίτλου πέτυχε ο Δ.Α.Ο. Ταύρου ο οποίος επιβλήθηκε με 4-0 επί του Ολυμπιακού και είναι "αγκαλιά" πλέον με το πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία του πινγκ πονγκ.

Τη νίκη, που του χαρίζει από τώρα ουσιαστικά τον φετινό τίτλο στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών, πέτυχε το απόγευμα στην Ελευσίνα ο Δ.Α.Ο. Ταύρου. Και την πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο. Επιβλήθηκε 4-0 του 2ου της βαθμολογίας Ολυμπιακού, διατήρησε το αήττητο σε 8 παιχνίδια (16 βαθμοί) και αποσπάστηκε κατά 2 βαθμούς από τον σημερινό του αντίπαλο και τις Σάρισες Φλώρινας.

Ο Δ.Α.Ο.Τ. έχει και το περιθώριο τουλάχιστον μίας ήττας και καθώς φαίνεται ότι μπορεί να απειληθεί μόνο από την ομάδα της Φλώρινας, τότε πάρα πολύ δύσκολα θα χάσει τα πρωτεία, που έχει από πέρσι. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ήταν ξεκάθαρα ανώτερες σήμερα κι επιβεβαίωσαν ότι έχουν πλήρη ομάδα. Με το πρωτάθλημα να έχει ξανά δράση ύστερα από τρεις μήνες ήταν σαφές επίσης, ότι τους βοήθησαν τα παιχνίδια, που έδωσαν πριν από λίγο καιρό στην Ευρώπη, πάντως είχαν επικρατήσει και στην πρεμιέρα με 4-1. Στο τελικό 4-0 η Φίλη πέτυχε δύο νίκες και από μία η Σέρβα Μόλναρ και η Τόλιου. Στην Α2 δεν υπήρξαν σημαντικές μεταβολές στις πρώτες θέσεις με τον αήττητο Παναθηναϊκό να οδεύει προς τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου στους άνδρες και τον ΑΛΦΑ Καλλιθέας να έχει σημαντικό πλεονέκτημα για τον τίτλο στις γυναίκες.

Το ντέρμπι του Δ.Α.Ο.Τ. με τον Ολυμπιακό για την εναρκτήρια αγωνιστική του 2ου γύρου της Α1, ξεχώριζε στην πρώτη αγωνιστική ημέρα του νέου χρόνου στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Η ομάδα του Αλέξη Αρσενιάδη ήθελε ν’ αυξήσει το απόλυτο των επιτυχιών και να κάνει το καθοριστικό, πιθανότατα, βήμα για την πρωτιά. Ο Ολυμπιακός επιζητούσε τη ρεβάνς για την ήττα του 1ου γύρου ώστε να βρεθεί κι αυτός στην κορυφή. Ο Δ.Α.Ο.Τ. εμφανίστηκε πιο έτοιμος από κάθε άποψη κι αυτό φάνηκε από την αρχή με την ευρεία νίκη της Φίλη απέναντι στη Γαλλίδα Ματενέ. Στη συνέχεια έγινε πολύ γερή κόντρα μεταξύ της Μόλναρ και της Χριστοφοράκη και όταν η Σέρβα επικράτησε με 3-2 τότε ο Δ.Α.Ο.Τ. έγινε μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Η Τόλιου με το αμυντικό στυλ παιχνιδιού ξεπέρασε στα τρία σετ τη Νικουλάε και η Φίλη πιστοποίησε την πολύ καλή της κατάσταση με νέα νίκη επί της Χριστοφοράκη.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Δ.Α.Ο. Ταύρου-Ολυμπιακός 4-0:

Χριστίνα Φίλη-Οντριέ Ματενέ 3-0 (13-11, 11-8, 11-7)

Μόνικα Μόλναρ-Μαρία Χριστοφοράκη 3-2 (11-9, 11-7, 8-11, 6-11, 11-8)

Κατερίνα Τόλιου-Λάουρα Νικουλάε 3-0 (11-9, 11-7, 11-7)

Φίλη-Χριστοφοράκη 3-1 (11-6, 9-11, 11-6, 11-4)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ