ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Η Χριστοφοράκη από το Παρίσι: "Δεν κοιμηθήκαμε όλη νύχτα"

Η Χριστοφοράκη από το Παρίσι: "Δεν κοιμηθήκαμε όλη νύχτα"

Στο Παρίσι βρέθηκε η Μαρία Χριστοφοράκη και τα συγκλονιστικά γεγονότα εκτυλίχτηκαν κοντά στο σπίτι, που έμεινε. Η υγεία της δεν διέτρεξε κίνδυνο, αλλά μιλώντας διαδικτυακά, τόνισε ότι έζησε τη δραματική κατάσταση και φυσικά βίωσε τον φόβο.

Το μακελειό στο Παρίσι, αυτή η αποτρόπαια ενέργεια τρομοκρατών, που αφήνει πίσω της πολύ μεγάλο αριθμό θυμάτων και πιθανόν οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο, δημιούργησε άμεσα ανησυχία και σε ανθρώπους της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο λόγος είναι ότι πολλοί διεθνείς μας αγωνίζονται σε γαλλικά διασυλλογικά πρωταθλήματα, αυτό το Σαββατοκύριακο μετέβησαν αρκετοί στη χώρα για παιχνίδια στην 3η και την 4η κατηγορία και φυσικά μέσα στους τόπους αγωνιστικής δράσης είναι και το Παρίσι. Στη γαλλική πρωτεύουσα βρέθηκε χτες και σήμερα η Μαρία Χριστοφοράκη και τα συγκλονιστικά γεγονότα εκτυλίχτηκαν κοντά στο σπίτι, που έμεινε. Ευτυχώς η υγεία της δεν διέτρεξε κανένα κίνδυνο, αλλά μιλώντας διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. τόνισε ότι έζησε τη δραματική κατάσταση και φυσικά βίωσε τον φόβο.

"Είμαστε καλά. Μέναμε λιγότερο από 10 χιλιόμετρα από την επίθεση στο «Stade de France». Δεν είδαμε κάτι, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι για πολλές ώρες ακούγαμε μόνο σειρήνες και βλέπαμε περιπολικά και ασθενοφόρα να σπεύδουν στα διάφορα σημεία από τους κεντρικούς δρόμους. Φοβηθήκαμε… Μαθαίναμε και τις εξελίξεις από τα μέσα ενημέρωσης και δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε καθόλου όλη τη νύχτα. Τώρα θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ", δήλωσε το πρωί η αθλήτρια της Σεν Πιερέζ, κλαμπ της 3ης κατηγορίας (National 1)

H Χριστοφοράκη πέρασε το βράδυ σε διαμέρισμα στο Παρίσι μαζί με συμπαίκτριά της. Με μία ακόμα αθλήτρια της ομάδας, που ταξίδεψε από το Βέλγιο, αναχώρησε σήμερα με προορισμό το μέρος της αποψινής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Νιορ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Είναι γύρω στα 500 χιλιόμετρα μακριά από το Παρίσι και οι ομάδες έχουν την ενημέρωση ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Από την Παρασκευή επίσης, βρίσκονται στη Γαλλία ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και ο Τάσος Ρηνιώτης της Αζέν, ο Κώστας Λαγογιάννης της Καπέλ λα Γκραντ (ομάδες επίσης της National 1), όπως και ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος της Ρομάν (National 2). Ήταν όμως, πολύ μακριά από τα τραγικά γεγονότα. Οι συμπαίκτες Κ. Κωνσταντινόπουλος και Ρηνιώτης στο Αζέν, ο Γ. Κωνσταντινόπουλος στο Μονπελιέ και ο Λαγογιάννης πολύ κοντά στο Λιλ.

Σήμερα εξάλλου, μετέβη στη Γαλλία η Αγγελίνα Παπαδάκη. Μέσω Φρανκφούρτης πήγε στο Αζέν, όπου η ομάδα της, η Πασαζουά, υποδέχεται το βράδυ την Τουλούζ για την 5η ημέρα της 4ης κατηγορίας (National 2). Η πληροφόρηση, που έχουν τα παιδιά, είναι ότι θα διεξαχθούν και οι δικοί τους αγώνες, συνεπώς η τελευταία ευχή είναι να κυλήσουν όλα ομαλά και στην επιστροφή τους και να μην αλλάξει το παραμικρό στις πτήσεις τους από γαλλικές πόλεις για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ