ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Αρχίζει ο 2ος γύρος στην Α1 ανδρών και προμηνύεται συναρπαστικός

Αρχίζει ο 2ος γύρος στην Α1 ανδρών και προμηνύεται συναρπαστικός

Το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κάνει εκκίνηση με τρεις αγωνιστικές ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος πινγκ πονγκ ανδρών και με βάση τα έως τώρα δρώμενα προμηνύεται συναρπαστικός και με ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Πέντε εβδομάδες πριν στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο 1ος γύρος στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών είχε κλείσει με σπουδαία ντέρμπι, τα οποία έφεραν σημαντικές μεταβολές στην κορυφή. Αύριο (16/12) και μεθαύριο (17/12) στον ίδιο χώρο κάνει εκκίνηση με τρεις αγωνιστικές ο 2ος γύρος και με βάση τα έως τώρα δρώμενα προμηνύεται συναρπαστικός και με ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Για το 2018 μάλιστα, υπάρχουν στο πρόγραμμα και αγώνες, που θα γίνουν στην Ορεστιάδα και τα Χανιά και αυτή η αλλαγή σκηνικού θα δώσει επίσης ξεχωριστό χρώμα στο πρωτάθλημα. Προς το παρόν τρεις ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή ύστερα από οκτώ ματς: Είναι ο Παναθηναϊκός, ο Α.Ο. Ταταύλα και ο Ολυμπιακός, που έχουν από 15 βαθμούς. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει κάποιο μεταξύ τους ντέρμπι, όμως έρχονται άλλα δυνατά παιχνίδια, που ίσως οδηγήσουν σε νέες βαθμολογικές ανακατατάξεις. Άλλωστε είναι πάντα ανοιχτή και η υπόθεση της αποφυγής των θέσεων για τα μπαράζ παραμονής.

Τα παιχνίδια, που αναμένεται να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη προσοχή τα δίνει ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών. Ο 4ος της βαθμολογίας αντιμετωπίζει διαδοχικά το Σάββατο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί να έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και ουσιαστικά να είναι αυτή τη στιγμή έξω από τη διεκδίκηση του τίτλου, ωστόσο αν παρουσιαστεί πλήρης και πιάσει καλή απόδοση κυνηγά με πολλές πιθανότητες την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν θεωρητικά τον πρώτο λόγο απέναντι στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί στο τραπέζι ή θα προκύψουν νέες αλλαγές στις πρώτες θέσεις. Τα Ταταύλα θα δώσουν δύο ματς αυτό το Σαββατοκύριακο και καλούνται να δείξουν τη δέουσα προσοχή κόντρα στο Ελληνικό και τα Χανιά.

Ζωηρό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και αγώνες για τις χαμηλές θέσεις. O Άρης Νικαίας και το Ελληνικό, που ισοβαθμούν στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς συγκρούονται το μεσημέρι του Σαββάτου. Επίσης, ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο το πρωί τη Φιλία Ορεστιάδας, που μ’ έναν βαθμό παραπάνω είναι στην 6η θέση μαζί με την Πεύκη. Αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχουν αγώνες και για διασυλλογικά πρωταθλήματα τοπικών κατηγοριών, ενώ παραμονές Χριστουγέννων θα συνεχιστεί η Α1 εθνική κατηγορία γυναικών με το ντέρμπι κορυφής του Δ.Α.Ο. Ταύρου με τις Σάρισες Φλώρινας να ξεχωρίζει (23/12).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου στην Α1 ανδρών:

Το Σάββατο στις 11:00:

Α.Ο. Ελληνικού-Α.Ο. Ταταύλα

Ο.Α. Χανίων-Παναθηναϊκός Α.Ο.

Φιλία Ορεστιάδας-Άρης Νικαίας

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Ολυμπιακός

Το ρεπό του θα κάνει ο Α.Ο. Πεύκης

Το Σάββατο στις 14:00:

Ο.Α. Χανίων-Φιλία Ορεστιάδας

Παναθηναϊκός-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Α.Ο. Πεύκης-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Α.Ο. Ελληνικού-Άρης Νικαίας

Ρεπό ο Α.Ο. Ταταύλα

Την Κυριακή στις 10:00:

Παναθηναϊκός-Α.Ο. Ελληνικού

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Ο. Πεύκης

Ο.Α. Χανίων-Α.Ο. Ταταύλα

Φιλία Ορεστιάδας-Ολυμπιακός

Ρεπό ο Άρης Νικαίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ