ΠΑΛΗ

Χάλκινο μετάλλιο για την Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Χάλκινο μετάλλιο για την Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η Μαρία Πρεβολαράκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 53κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και έφτασε τα έξι μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η Μαρία Πρεβολαράκη έκανε ξανά το... θαύμα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών που διεξάγεται στη Ρωσία! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 53κ. και ανέβηκε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο βάθρο ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Για το χάλκινο μετάλλιο αντιμετώπισε την Εργκε (Τουρκία). Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, από την αρχή, όμως, η Πρεβολαράκη έδειξε ότι έχει το πάνω χέρι και τελικά επικράτησε με 12-7.

Μετά από τα δύο μετάλλια πέρυσι (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό), τα δύο αργυρά στα Ευρωπαϊκά του 2013 και του 2014 και το χάλκινο στο Παγκόσμιο του 2012, η 26χρονη αθλήτρια δείχνει ότι είναι σταθερή αξία στον χώρο της πάλης.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Μελέτοβ έδωσε δυνατό αγώνα απέναντι στον Μπουμ (Γαλλία), αλλά ηττήθηκε με 10-8 στα προκριματικά των 79κ.

H ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό ολοκληρώνεται αύριο με τη συμμετοχή του Κύριλλου Μπινενμπάουμ. ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στα 74κ. και θα αντιμετωπίσει στους "16" τον Κατζιέφ (Γαλλία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ