ΠΑΛΗ

Την Παρασκευή η κηδεία του Μπάμπη Χολίδη

Ο πρώτος Λαμπαδηδρόμος της ημέρας, ο Χαράλαμπος Χολίδης, Ολυμπιονίκης, ανάβει τη δάδα από το βωμό της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ακρόπολη, την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2004. ΑΠΕ / ATHOC / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.
Ο πρώτος Λαμπαδηδρόμος της ημέρας, ο Χαράλαμπος Χολίδης, Ολυμπιονίκης, ανάβει τη δάδα από το βωμό της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ακρόπολη, την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2004. ΑΠΕ / ATHOC / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΠΕ

Την Παρασκευή το απόγευμα, στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου Αχαρνών θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Μπάμπη Χολίδη ενώ τρεις ώρες νωρίτερα η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Την Παρασκευή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του δις Ολυμπιονίκη που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη το βράδυ σε ηλικία 63 ετών.

Όπως έγινε γνωστό αρχικά στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου Αχαρνών η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και τρεις ώρες αργότερα, στις 17:00, θα ακολουθήσει η νεκρώσιμος ακολουθία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ