ΠΑΛΗ

Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες στο Μεσογειακό πρωτάθλημα

Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες στο Μεσογειακό πρωτάθλημα

Η ελληνική αποστολή διέπρεψε στο Μεσογειακό πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη στην Αλγερία. Οι αθλητές μας κατέκτησαν 34 μετάλλιακαι στα τρία στυλ.

Η ελληνική αποστολή διέπρεψε στο Μεσογειακό πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη στην Αλγερία. Οι αθλητές μας κατέκτησαν 34 μετάλλιακαι στα τρία στυλ, ενώ αγωνίστηκαν στις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων και Παίδων - Κορασίδων, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά ότι το μέλλον της ελληνικής Πάλης είναι ευοίωνο.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις έδωσαν στη χώρα μας 6 κύπελλα στα ομαδικά. Η χώρα μας στην Ελληνορωμαϊκή και την Ελευθέρα Αδρών ήρθε τρίτη, ενώ στην κατηγορία των Εφήβων η Ελλάδα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην ελληνορωμαϊκή και στο τρίτο στην Ελευθέρα και στις Νεάνιδες. Τέλος στην ελληνορωμαϊκή των Παίδων η χώρα μας ήρθε 2η.

Στο περιθώριο των αγώνων βραβεύτηκε η προπονήτρια Λία Νικολάου, η οποία επέδειξε στους διοργανωτές το λάθος που έκαναν στα αποτελέσματα στις κατηγορίες των 60κ. και 130κ. Μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό κανάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ