ΠΑΛΗ

Προπονητής της πάλης κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης

Αστυνομικός περιπολεί σε δρόμο της Αθήνας την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Αστυνομικός περιπολεί σε δρόμο της Αθήνας την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Στον αρμόδιο ανακριτή οδηγήθηκε 47χρονος προπονητής της πάλης για αποπλάνηση 14χρονης αθλήτριας του ο οποίος εξέδωσε ένταλμα προσωρινής κράτησής του.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 47χρονος προπονητής της πάλης συνελήφθη έπειτα από καταγγελία εις βάρος του για αποπλάνηση 14χρονης αθλήτριας. Οι γονείς της ανήλικης ήταν αυτοί οι οποίοι προχώρησαν στη σχετική καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη του 47χρονου προπονητή.

Την Παρασκευή (3/11) ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος και τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή. Έπειτα από την κατάθεσή του ο 47χρονος προπονητής οδηγήθηκε στα κρατητήρια αφού ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα προσωρινής κράτησής του.

Το μόνο στοιχείο που έχει γίνει γνωστό για τον προπονητή είναι ότι εργαζόταν σε σύλλογο της Αττικής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας: "Συνελήφθη με ένταλμα, μεσημβρινές ώρες της 30-10-2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ειδικότερα, ο 47χρονος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα (προπονητής αθλήματος) προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αθλήτριας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, απ' όπου μετά την απολογία του εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ