ΠΑΛΗ

Πάλη: Χάλκινη η Πρεβολαράκη στην Ουκρανία

Πάλη: Χάλκινη η Πρεβολαράκη στην Ουκρανία

Η Μαρία Πρεβολαράκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 55κ. στο δυνατό διεθνές τουρνουά που διεξήχθη στην Ουκρανία.

Η Μαρία Πρεβολαράκη επέστρεψε με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά της Ουκρανίας κι έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής Προολυμπιακής χρονιάς.

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο επικράτησε με 7-2 της Χουσιάκ και ανέβηκε στο βάθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια από την Ουκρανία είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 55κ. στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στα ημιτελικά η Πρεβολαράκη ηττήθηκε από την Μπερέζα (Ουκρανία) με 2-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αδικήθηκε και το σκορ κανονικά θα έπρεπε να ήταν 2-2 και θα έδινε την πρόκριση στην Μαρία, ενώ στον δρόμο προς τον τελικό επικράτησε και της Χέμερ (Γερμανία).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέδειξε με τη συνολική της εμφάνιση ότι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν μια ατυχή παρένθεση και πλέον βάζει στόχο τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, αλλά και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου θα δοθούν και οι πρώτες Ολυμπιακές προκρίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ