ΠΑΛΗ

Ολα είναι έτοιμα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών

Ολα είναι έτοιμα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού για το 2018 πλησιάζει και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών στη Ζωφριά. (VIDEOS)

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού για το 2018 πλησιάζει και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στη Ζωφριά.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των αθλητών και οι συμμετοχές είναι πραγματικά πολλές. Στο ερχόμενο διήμερο θα διεξαχθούν οι αγώνες σε ελληνορωμαϊκή, ελευθέρα και γυναικεία Πάλη.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου έως το βράδυ της Κυριακής η δράση θα είναι ασταμάτητη και οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες θα διεκδικήσουν τους πρώτους τίτλους της χρονιάς.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρία Πρεβολαράκη, το χρυσό παιδί της ελληνικής Πάλης Γιώργος Πιλίδης, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας Ανδρών - Γυναικών, καθώς ο πρωταθλητής Ευρώπης Ηλίας Παγκαλίδης. Το επίπεδο είναι ιδιαίτερο υψηλό μιας και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι κριτήριο για τη συμμετοχή των αθλητών στις εθνικές ομάδες.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έχει προγραμματίσει ζωντανή μετάδοση και στα τρία αγωνιστικά ταπί και τις δύο ημέρες. Παράλληλα οι φίλοι του αρχαιότερου αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τα μεγάλα ονόματα.

Οι κώδικες ενσωμάτωσης της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος:





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ