ΠΑΛΗ

Ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κατήγγειλε ότι η αποστολή της ομάδας πάλης του συλλόγου δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ στις Σέρρες.

Στις Σέρρες βρίσκεται η αποστολή του τμήματος πάλης του Παναθηναϊκού για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο διεξάγεται εκεί αυτό το Σαββατοκύριακο (4-5/3). Η αποστολή των πράσινων δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο όπου γίνονται οι αγώνες.

Όπως κατήγγειλαν οι πράσινοι οι έντεκα αθλητές μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του τμήματος προπηλακίστηκαν από οπαδούς του "δικεφάλου του Βορρά" που είχαν μαζευτεί στο κλειστό για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των δικών τους αθλητών.

Συγκεκριμένα, δεν άφηναν τους αθλητές του Παναθηναϊκού να κάτσουν στο σημείο που είχε οριστεί, ενώ τους έβριζαν. Οι διοργανωτές κάλεσαν την αστυνομία, η οποία δεν υπήρχε στο κλειστό την ώρα που έγινε το συμβάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα είναι οι δύο ομάδες που αναμένεται να παλέψουν για το πρωτάθλημα. Οι αγώνες έγιναν τελικά, αλλά μετ' εμποδίων με τους τελικούς να είναι προγραμματισμένοι για το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: "Η ομάδα Πάλης του Παναθηναϊκού Α.Ο. ταξίδεψε στις Σέρρες για να κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η ανύπαρκτη οργάνωση και η ελλιπής αστυνόμευση επέτρεψαν σε ανεγκέφαλους, που ισχυρίζονται ότι είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, να προβούν σε αξιόποινες κακουργηματικές πράξεις εναντίον της αποστολής μας. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του. Καλούμε τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους άμεσα πριν να είναι αργά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ