ΠΑΛΗ

Ξεκινά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης

Ξεκινά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης

Οι Παίδες και οι Κορασίδες παίρνουν την σκυτάλη στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης.

Το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερο μεγάλο και θα αγωνιστούν περισσότεροι από 300 αθλητές στην ελληνορωμαϊκή, ελευθέρα και γυναικεία πάλη. Το πρόγραμμα θα είναι πολύωρο και το μέλλον της ελληνικής πάλης αναμένεται να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 13:00 και την Κυριακή, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της γυναικείας Πάλης και οι τελικοί θα αρχίσουν στις 11:30,

Ταυτόχρονα το Σάββατο θα διεξαχθεί η ετήσια γιορτή για την βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2017, καθώς και η κοπή της πίτας. Τα νέα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τους αθλητές που έλαμψαν το προηγούμενο έτος και φυσικά οι διακριθέντες αθλητές να δουν τη νέα γενιά μα αγωνίζεται. Το 2017 ήταν μια χρονιά με πολύ μεγάλες επιτυχίες για την ελληνική Πάλη σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης θα μεταδώσει ζωντανά όλο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στα τρία αγωνιστικά ταπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ