ΠΑΛΗ

Επέστρεψε η Πρεβολαράκη

Επέστρεψε η Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη επέστρεψε από τη Ρωσία όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 53κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης και έθεσε ως επόμενο στόχο τη διάκρισή της στο Παγκόσμιο.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης έφτασε στην Αθήνα η Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία έγραψε ιστορία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρωσίας. Η ελληνική αποστολή αν και καταβεβλημένη από το πολύωρο ταξίδι μετά την ακύρωση πτήσης λόγω προβλήματος στο αεροπλάνο, ήταν χαμογελαστή.

Μαζί με την Μαρία, ταξίδεψαν ο προπονητής της Μόισεν Παριγέι, ο διεθνής αθλητής που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Κύριλλος Μπινενμπάουμ και ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Λιάκος.

Η Μαρία Πρεβολαράκη επανέλαβε τη μεγάλη της χαρά για την κατάκτηση του μεταλλίου. «Είμαι χαρούμενη που κατέκτησα ακόμα ένα μετάλλιο. Ο στόχος μου ήταν το χρυσό , αλλά και πάλι είμαι πολύ χαρούμενη. Πλέον αυτό που θέλω είναι η διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και από του χρόνου αποκλειστικός στόχος η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Από τη μεριά του ο προπονητής της Πρεβολαράκη, Μόισεν Παριγέι τόνισε: "Είμαστε χαρούμενοι γιατί κατάφερε η Μαρία να κατακτήσει ακόμα ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε το χρυσό» τόνισε αρχικά ο Παριγέι και αναφερόμενος στο ρεκόρ της Πρεβολαράκη, όπου ξεπέρασε τα μετάλλια του Μπάμπη Χολίδη σχολίασε: «Οι διακρίσεις αυτές μας δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Επόμενος στόχος μας είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018 και απώτερος στόχος ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ