NFL

Παίκτης του NFL στην πιο απίστευτη προπόνηση

Παίκτης του NFL στην πιο απίστευτη προπόνηση

Ο Άλβιν Καμαρά των New Orleans Saints κάνει μια τρομερά δύσκολη άσκηση, όπου μένει όρθιος πάνω στη μπάλα και παράλληλα πιάνει το χρώμα της λαβής που του ζητάει ο γυμναστής του. Δείτε το εντυπωσιακό VIDEO.

Όποιος νομίζει ότι οι παίκτες του NFL είναι απλά θηρία που τρέχουν και κουτουλάνε μεταξύ τους, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν. Ούτε βέβαια είναι τυχαίο πως πρόκειται για το Νο1 σε δημοφιλία άθλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι παίκτες του οι πιο ακριβοπληρωμένοι. Προφανώς γιατί πρόκειται για ένα τρομερά δύσκολο και επίπονο άθλημα, το οποίο απαιτεί πολλές ικανότητες.

Η παρακάτω άσκηση που κάνει ο Άλβιν Καμαρά των New Orleans Saints είναι ενδεικτική. Πέραν του ότι o 24χρονος running back καταφέρνει και μένει όρθιος πάνω στην μπάλα, είναι σε θέση να πιάνει και τις λαβές που του πετάει ο γυμναστής της ομάδας του.

Όχι, δεν είναι αυτό το πιο δύσκολο της άσκησης. Ο Καμαρά μπορεί και πιάνει ακόμα και το... χρώμα που του ζητάει ο προσωπικός γυμναστής του, το οποίο προφανώς απαιτεί τρομακτική συγκέντρωση, ταχύτητα, ισορροπία και πολλά ακόμη χαρίσματα, τα οποία δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι, γι' αυτό και δεν φτάνουν άπαντες σε αυτό το επίπεδο.

Απολαύστε τον:

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ