NFL

Οι Πίτσμπεργκ Στίλερς του NFL δείχνουν τον δρόμο για μισογεμάτα γήπεδα

Οι Πίτσμπεργκ Στίλερς του NFL δείχνουν τον δρόμο για μισογεμάτα γήπεδα

Οι Πίτσμπεργκ Στίλερς έγιναν η πρώτη ομάδα του NFL που κυκλοφόρησε τα εισιτήρια της φετινής σεζόν, με στόχο να διαθέσει μέχρι το 50% της χωρητικότητας του Heinz Stadium.

Η πανδημία του κορονοϊού δεν έχει σταματήσει την επέλασή της στις ΗΠΑ, ωστόσο οι Αμερικανοί προσπαθούν να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα γνωρίζοντας ότι οι απώλειες θα συνεχίσουν να αυξάνονται για αρκετό καιρό. Μέρος της καθημερινότητας ο αθλητισμός, οπότε οι ομάδες κάθε μεγάλης Λίγκας κάνουν ό,τι μπορούν για να γυρίσουν σε ενός είδους κανονικότητα, με τους Πίτσμπεργκ Στίλερς του NFL να γίνονται ο πρώτος οργανισμός που ανακοίνωσε νέο πλάνο για τα εισιτήρια και την προσέλευση του κοινού στους επίσημους αγώνες.

Οι παράγοντες των Στίλερς, λοιπόν, εξήγησαν ότι αναγκάζονται να μειώσουν στο 50% τα εισιτήρια των αναμετρήσεών τους ώστε να μπορούν να τηρήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στους θεατές στο Heinz Field. Μιλάμε για ανοιχτό γήπεδο, γεγονός που σημαίνει ότι σε περίπτωση ύπαρξης θεατών σε αγώνες του ΝΒΑ η προσέλευση θα είναι πολύ μικρότερη, σίγουρα όμως η ομάδα του Πίτσμπεργκ δείχνει τον δρόμο για το ποδόσφαιρο με τον ΟΦΗ να έχει ήδη προτείνει τη διεξαγωγή αναμετρήσεων με το 20% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου τόσο στη φετινή, όσο και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ