NFL

NFL: Ο Tom Brady επέλεξε τους Buccaneers

NFL: Ο Tom Brady επέλεξε τους Buccaneers
AP Photo/Patrick Semansky AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY

Μετά από μία ζωή στους New England Patriots ο Tom Brady επέλεξε τους Buccaneers έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Μόλις 24 ώρες χρειάστηκε ο Tom Brady για να βρει τη νέα του ομάδα αφού μόλις χτες ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους New England Patriots με τη φανέλα των οποίων αγωνίζονταν από το 2000.

Ο 42χρονος quarterback συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Buccaneers.

Πρόκειται για μία συνεργασία η οποία έχει οφέλη και για τις δύο πλευρές. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Brady θα προσθέσει στον ήδη μεγάλο τραπεζικό του λογαριασμό 30 εκατομμύρια δολάρια για κάθε έτος συνεργασίας με τους Bucs.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 42χρονος quarterback μεταπήδησε στο NFL το 2000 για λογαριασμό των New England Patriots σε μία από τις μεγαλύτερες "κλοπές" στην ιστορία του αμερικάνικου αθλητισμού, δεδομένου ότι επελέγη στο Νο199 του Draft. Για να εξελιχθεί όμως στον ίσως σπουδαιότερο αθλητή στην ιστορία του αθλήματος. Στη διάρκεια της καριέρας του με τους Patriots, κατέκτησε έξι φορές τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ τις τέσσερις εξ αυτών αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Super Bowl.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ