ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο πλευρό των πληγέντων η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου

Στο πλευρό των πληγέντων η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου

Οι φίλοι του ελληνικού Ράγκμπυ λιγκ σε συνεργασία με την Ε.Ο.Μο.Π., μάζεψαν δεκάδες πακέτα ρούχων και παιχνίδια για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν αυτές τις ημέρες.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ράγκμπυ λιγκ 9 παικτών (9s) που διεξήχθη στη Νίκαια υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου. Το τουρνουά κατέκτησε η ΑΕΚ στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση, ενώ συμμετείχαν επίσης ο πρωτοπόρος Προμηθέας Νίκαιας Ρέντη και ο πολυνίκης Πυρρίχιος Ασπροπύργου.

Στη σημαντικότερη είδηση της βραδιάς οι φίλοι του ελληνικού Ράγκμπυ λιγκ σε συνεργασία με την Ε.Ο.Μο.Π., μάζεψαν δεκάδες πακέτα ρούχων και παιχνίδια για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν αυτές τις ημέρες.

Στα αγωνιστικά η ΑΕΚ με δύο νίκες πήρε το κύπελλο. Η «Ένωση» επικράτησε με 12-4 του Πυρρίχιου και με 22-0 του Προμηθέα. Στο τελευταίο παιχνίδι ο Πυρρίχιος επιβλήθηκε με 18-4 του Προμηθέα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι: Καλδέρης, Ζάχος, Αλιφραγκής, Κλείτσας, Πλέσσας, Lodge, Pope, Καρεφίλης, Ρούσσος, Γεωργιάδης, Παπασταύρου και Προβελέγγιος.

Για τον Πυρρίχιο έπαιξαν οι: Παπαδόπουλος, Μικελόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κετσετσίδης, Νερούτσος, Παγανόγλου, Μιλήσης, Ηλίας, Τριανταφύλλου, Θ. Κωνσταντινίδης, Παπασωτηρίου, Νερούτσος, Β. Ηλίας

Τέλος για τον Προμηθέα συμμετείχαν οι: Πιπιλιός, Καλογερόπουλος, Αργυρίου, Adeleke, Χουλιάρας, Παπαδόπουλος, Τούκι Αριμανανα, Βας, Πετκόφ, Μερεμέτης.

Θα ακολουθήσουν τέσσερα ακόμα τουρνουά 9ς για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ένα στην έδρα κάθε ομάδας: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αθήνα και Ασπρόπυργο.

Μετά το τουρνουά της Νίκαιας, η βαθμολογία είναι: 1) ΑΕΚ 4β., 2) Πυρρίχιος 3β., 3) Προμηθέας 2β., 4) Καβάλα 0β., 5) Νέμεσσις Θεσσαλονίκης 0β.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ