ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Πεσκάρα

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Πεσκάρα

Οκτώ μετάλλια, δύο χρυσά, τρία ασημένια και τρία χάλκινα είναι ο έως τώρα απολογισμός της Ελλάδας, στους 1ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες «Πεσκάρα 2015».

Την 1η μέρα των Αγώνων, στην μπιτς πάλη η Ελλάδα κατέκτησε δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια. Χρυσό μετάλλιο για τον Απόστολο Τασκούδη στην κατηγορία των 70 κ. ανδρών, με την απονομή να την κάνει ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, ως Γενικός Γραμματέας της ΔΕΜΑ. Ο Τασκούδης νίκησε στον τελικό 3-0 τον Αλγερινό Μπεν Σαλέμ και αμέσως μετά τον τελικό ήταν Σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, στην Τελετή Έναρξης.

Το άλλο χρυσό κατέκτησε η Αγόρω Παπαβασιλείου στην κατηγορία των 70 κ. γυναικών που νίκησε 3-0 την Ισπανίδα Φαγιάρδο Πριέτο. Επίσης οι Χρήστος Ναβροζίδης και Γιώργος Κουλουχίδης κέρδισαν δύο χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες των 70 κ. και 80 κ. ανδρών αντίστοιχα.

Στη 2η μέρα των Αγώνων ακολούθησαν τρία ασημένια στην μπιτς πάλη από τον Τιμοφέι Ξενίδη που έχασε στον τελικό των 90 κιλών από τον Ιταλό Πουρπούρα, από τον Μιχεϊλ Τσικοβάνι που έχασε στον τελικό των +90 κιλών από τον Σύρο Αλκραντ και από την Κατερίνα Πιτσιάβα που έχασε στον τελικό των +70 κιλών από την Αιγύπτια Χάμζα.

Στην 3η μέρα, χθες Κυριακή, η χώρα μας κατέκτησε ένα χάλκινο στην κωπηλασία με την τετράκωπο των γυναικών που την αποτελούσαν οι Στυλιανή Κουμπλή, Μαρία Πέργουλη, Παρασκευή Γιάννου, Παναγιώτα Γκέκα και Δήμητρα Κουκλοτίδου.

TAGS ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ