ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Τέσσερις προκρίσεις σε τελικούς και ένα ρεκόρ στο Παγκόσμιο

84ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
84ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η δίκωπος άνευ πηδαλιούχου νεανίδων, το διπλό σκιφ εφήβων νεανίδων και η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των εφήβων προκρίθηκαν στους τελικούς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Τα τέσσερα από τα έξι ελληνικά πληρώματα που συνθέτουν την Εθνική ομάδα Εφήβων-Νεανίδων θα δώσουν το παρών στους μεγάλους τελικούς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ποου ολοκληρώνεται αύριο (12/8) στο Ρατσίτσε της Τσεχίας.

Με μία εξαιρετικά γρήγορη κούρσα στα ημιτελικά της δικώπου άνευ οι Μαρία Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμου πήραν τη πρώτη θέση με 7:15.53 και πέρασαν στον τελικό πετυχαίνοντας τον καλύτερο χρόνο από όλα τα πληρώματα που θα αγωνιστούν για το μετάλλιο. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίδοση είναι και η καλύτερη στον κόσμο στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία στον κόσμο!

Ανάλογη εμφάνιση με επίσης τον πιο γρήγορο χρόνο του τελικού και για το διπλό των εφήβων. Οι Πέτρος Γκαϊδατζής-Γρηγόρης Σχιζοδήμος (ΦΩΤΟ) τερμάτισαν πρώτοι και με διαφορά στην ημιτελική σειρά που αγωνίστηκαν και με χρόνο 6:18.19 έθεσαν σοβαρή υποψηφιότητα για ένα μετάλλιο στον τελικό της Κυριακής.

Καταλαμβάνοντας την 3ηθέση στον ημιτελικό της τετρακώπου άνευ και τερματίζοντας σε χρόνο 5:56.15 σφράγισαν το εισιτήριο για τον τελικό και οι Ουρούτσι-Μαραγκός-Οικονόμου-Λαπίκοφ. Την ίδια θέση κατέλαβαν και τα κορίτσια του διπλού σκιφ . Οι Νόνι Ισμήνη και Ελένη Αγιώτη πήραν την 3ηθέση στα ημιτελικά με 7:09.33 και προκρίθηκαν στα έξι κορυφαία πληρώματα του κόσμου.

Εκτός τελικού έμεινε το τετραπλό σκιφ των εφήβων. Οι Νάστος-Καπάκογλου-Καταφυγιώτης-Στασινός τερμάτισαν 6οιστον ημιτελικό με 5:58.48 και θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό για τις θέσεις (7-12).

Την 5ηθέση κατέλαβε στον ημιτελικό Γ-Δ του σκιφ νεανίδων με 8:08.61 η Ερμιόνη Λαμπριανίδου και αγωνίστηκε στον τελικό Δ για τις θέσεις (19-24)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής (Ώρες Ελλάδας) :

11:06 Τετραπλό σκιφ Εφήβων ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

12:25 Δίκωπος άνευ Νεανίδων ΤΕΛΙΚΟΣ

13:12 Τετράκωπος άνευ Εφήβων ΤΕΛΙΚΟΣ

13:58 Διπλό σκιφ Νεανίδων ΤΕΛΙΚΟΣ

14:14 Διπλό σκιφ Εφήβων ΤΕΛΙΚΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ