ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το διπλό σκιφ των γυναικών

Aikaterini Nikolaidou and Sofia Asoumanaki, of Greece, compete in the women's double sculll heat during the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 6, 2016. (AP Photo/Andre Penner)
Aikaterini Nikolaidou and Sofia Asoumanaki, of Greece, compete in the women's double sculll heat during the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 6, 2016. (AP Photo/Andre Penner) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το παρών στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Λιντζ της Αυστρίας θα δώσουν οι Σοφία Ασουμανάκη και Αννέτα Κυρίδου.

Το παρών στον μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ γυναικών στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Λιντζ της Αυστρίας θα δώσουν οι Σοφία Ασουμανάκη και Αννέτα Κυρίδου στην πρώτη τους μάλιστα συμμετοχή ως πλήρωμα σε επίσημους αγώνες.

Οι δυο Ελληνίδες πρωταθλήτριες ήταν σταθερά στη 2η θέση σε όλη την κούρσα του επαναληπτικού και με χρόνο 7:04.91 τερμάτισαν πίσω από την γερμανική βάρκα (7:00.11) και μπροστά από την Πολωνική (7:09.75) που πήγε στον Β Τελικό. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής στις 10:03.

Την 2η θέση στο Γ Τελικό της δικώπου άνευ γυναικών κατέλαβαν οι Α.Αγγελοπούλου-Μ.Γεωργούδη τερματίζοντας σε 7:26.76 και κατετάγησαν 14ες στη γενική.

Στον Δ τελικό του διπλού σκιφ ελ βαρών ανδρών οι Α.Παπακωνσταντίνου-Χ.Ντινενής πήραν την 1η θέση σε 6:32.58 και την 19η στη γενική.

Στον Ε Τελικό του σκιφ ανδρών ο Γιάννης Καλανδαρίδης πήρε την 2η θέση με χρόνο 8:03.93 και κατετάγη 25ος στη γενική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ