ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Πέμπτη στο ευρωπαϊκό κωπηλασίας η Νικολαΐδου

Πέμπτη στο ευρωπαϊκό κωπηλασίας η Νικολαΐδου

Η Κατερίνα Νικολαΐδου υπερέβαλε εαυτόν και παρά το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι της κατέλαβε την πέμπτη θέση στο μονό σκιφ των γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Με την κατάκτηση της 5θέσης στον τελικό του σκιφ από τηνΚατερίνα Νικολαΐδου που είναι και η καλύτερη θέση για τα ελληνικά πληρώματα στη διοργάνωση ολοκληρώθηκε η παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών της Γλασκόβης.

Η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια που αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατάφερε λίγο πριν τον τερματισμό να ξεπεράσει την Πέτερσεν από την Δανία και να καταλάβει τελικά την 5θέση με χρόνο 7:47.71. Το χρυσό κατέκτησε η Ελβετίδα Γκμέλιν με 7:31.15 , το ασημένιο η Αυστραιακή Λόμπνιγκ με 7:32.62 και το χάλκινο η Ουκρανή Ντουμτσένκο με 7:32.67.

Στον μικρό τελικό του σκιφ ελ βαρών ανδρών οΣπύρος Γιάνναροςκατέκτησε τη 2θέση με 7:05.55 και κατετάγη 8στη γενική. Στον μικρό τελικό του διπλού των ανδρών οιΣτεργιάκας-Καλανδαρίδηςπήραν την 4θέση με 6:24.51 και είναι 10στη γενική όπως και στο αντίστοιχο μικρό τελικό του διπλού σκιφ ελ βαρών γυναικών όπουοιΒόντζου-Εμμανουηλίδουτερμάτισαν σε 7:21.14

Τέλος στον τελικό Γ του διπλού σκιφ ελ βαρών των ανδρών οιΜαρόκος-Νικολαίδης πήραν την 2θέση και 14στη γενική τερματίζοντας σε 6:28.43

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ