ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Κωπηλασία: Στο Τόκιο οι Εθνικές Εφήβων - Νεανίδων

Κωπηλασία: Στο Τόκιο οι Εθνικές Εφήβων - Νεανίδων

Οι Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νεανίδων ταξίδεψαν για το Τόκιο όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα από 7 έως 11 Αυγούστου.

Για το Τόκιο αναχώρησε σήμερα Πέμπτη (01/08) η Εθνική ομάδα κωπηλασίας των Εφήβων και Νεανίδων προκειμένου να λάβει μέρος στο αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του ανατέλλοντος ηλίου από 7 έως 11 Αυγούστου.

Η διοργάνωση στην οποία θα πάρουν μέρος 550 αθλητές κι αθλήτριες από 50 χώρες θα διεξαχθεί στο κωπηλατοδρόμιο του Τόκιο «Sea Forest Waterway» ,το οποίο σε ένα χρόνο από σήμερα θα φιλοξενήσει την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή ρεγκάτα, θα αποτελέσει την τελική δοκιμασία (test event) για το μεγάλο ραντεβού του 2020.

Συνολικά 12 αθλητές κι αθλήτριες που στελεχώνουν πέντε πληρώματα θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη διοργάνωση. Πιο αναλυτικά η σύνθεση της Εθνικής μας ομάδας(ΦΩΤΟ ΕΠΑΝΩ):

ΔΙΚΩΠΟΣ ΑΝΕΥ ΕΦΗΒΩΝ: Γιάννης Πεταλωτίδης-Γιώργος Μακρυγιάννης

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΕΦΗΒΩΝ: Βασίλης Μπαρουτας-Δημήτρης Στασινός

ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ ΑΝΕΥ ΕΦΗΒΩΝ: Λεωνίδας Τζουμεζης-Λεωνίδας Παλαιοπάνος-Δημήτρης Ζωγράφος-Θόδωρος Λαπικοφ.

ΔΙΚΩΠΟΣ ΑΝΕΥ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Ισμήνη Νόνη-Αθηνά Δίτσιου

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Ευαγγελία Φράγκου-Ευαγγελία Αναστασιάδου

Τους αθλητές συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές: Κώστας Κοντομανώλης , Θωμάς Τριανταφύλλου ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Δίτσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ