Κωπηλασία: Φεύγει η αποστολή για το ευρωπαϊκό

Με 11 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η εθνική ομάδα κωπηλασίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών που θα διεξαχθεί στη Λουκέρνη (31/5-02/06).

Για την Λουκέρνη της Ελβετίας αναχωρεί  αύριο Τρίτη 28 Μαΐου η Εθνική ομάδα κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών προκειμένου να πάρει μέρος στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 31/5 έως 2/6.

Πάνω από 600 κορυφαίοι αθλητές κι αθλήτριες από 36 Ευρωπαϊκές χώρες αναμένεται να λάβουν μέρος στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους στίβους  παγκοσμίως εκεί όπου την επόμενη χρονιά τέτοια περίπου εποχή θα διεξαχθεί η προολυμπιακή ρεγκάτα για το Τόκιο.

Την ελληνική ομάδα αποτελούν 11 αθλητές κι αθλήτριες που στελεχώνουν 6 πληρώματα εκ των οποίων 4 ανδρών και 2 γυναικών. Τους αθλητές θα συνοδεύσουν ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί  προπονητές Κώστας Κοντομανώλης και Γιώργος Φώτου , ο γιατρός της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Χριστογιάννης , η διοικητική υπάλληλος της ομοσπονδίας Δέσποινα Χατζηχρήστου ενώ αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ Κώστας Παπαγιάννης .

Αναλυτικά η ελληνική αποστολή:

Σκιφ ελ βαρών (α): Λευτέρης Κόνσολας

Διπλό σκιφ ελ βαρών (α): Αντώνης Παπακωνσταντίνου-Πέτρος Γκαϊδατζής

Δίκωπος άνευ (α): Γιάννης Καλανδαρίδης-Θανάσης Παλαιοπάνος

Διπλό σκιφ (α): Στέφανος Ντούσκος-Σπύρος Καλέντζης

Δίκωπός άνευ (γ): Μαρία Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου

Διπλό σκιφ (γ): Κατερίνα Νικολαϊδου-Αννέτα Κυρίδου(ΦΩTO)

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS