ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ένας τελικός για τα ελληνικά κουπιά στη Λουκέρνη

Ένας τελικός για τα ελληνικά κουπιά στη Λουκέρνη

Μια συμμετοχή σε μεγάλο τελικό και δυο σε μικρούς είναι η σημερινή συγκομιδή των γαλανόλευκων κουπιών στον 3ο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2017 στη Λουκέρνη. Οι Κόνσολας και Νικολαΐδης στον τελικό του διπλού σκιφ ελ βαρών.

Μια συμμετοχή σε μεγάλο τελικό και δυο σε μικρούς είναι η σημερινή συγκομιδή των γαλανόλευκων κουπιών στον 3ο και σημαντικότερο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2017 που διεξάγεται στη Λουκέρνη της Ελβετίας και είναι παραδοσιακά η πρόβα τζενεράλε του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που ακολουθεί για την κατηγορία Ανδρών-Γυναικών.

Στα έξι κορυφαία πληρώματα της διοργάνωσης θα βρεθεί το διπλό σκιφ ελ βαρών ανδρών με τους Λευτέρη Κόνσολα και Νίνο Νικολαΐδη που κατέλαβε την 3η θέση στον ημιτελικό και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Το ελληνικό δίδυμο ξεκίνησε περνώντας 3ο στα 500μ. ενώ στη συνέχεια τόσο στα 1000 όσο και στα 1500 πέρασε 2ο πίσω από τη γαλλική βάρκα για να τερματίσει τελικά στην 3η θέση πίσω και από το Βέλγιο και να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό με χρόνο 6.26:92 που θα ξεκινήσει στις 14:48 την Κυριακή. Εκτός , της ελληνικής βάρκας ,των Βέλγων και των Γάλλων στον τελικό θα πάρουν μέρος τα πληρώματα από την Ιταλία , την Ιρλανδία και την Τσεχία που πέρασαν από τον άλλο ημιτελικό.

Το διπλό σκιφ των γυναικών με τις Αννέτα Κυρίδου και Κατερίνα Νικολαϊδου δεν κατάφερε να πλασαριστεί στις τρεις πρώτες θέσεις του ημιτελικού , παρέμεινε σταθερά από την αρχή ως το τέλος της κούρσας στην 6η θέση και θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό του αγωνίσματος στις 09:10 το πρωί της Κυριακής.

Τέλος, το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με τις Θωμαής Εμμανουηλίδου και Μαρία Πέργουλη κατέλαβε την 4η θέση στον επαναληπτικό και πήρε το εισιτήριο για τον μικρό τελικό του αγωνίσματος που θα διεξαχθεί στις 09:35 την Κυριακή.

Στο σκιφ των ανδρών, ο Γιάννης Καλανδαρίδης αγωνίστηκε στον FE όπου κατέλαβε την 3η θέση και 26η στη γενική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ