Ελπίδες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς για Νικολαΐδου - Ασουμανάκη

Οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη έδειξαν στην πρώτη τους μεγάλη διοργάνωση μετά τουςΟλυμπιακούς αγώνες του Ρίου ότι μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση για το Τόκιο το 2020

Την 5η θέση στο μικρό τελικό και 11η στη γενική κέρδισε το διπλό σκιφ των γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη έδειξαν στην πρώτη τους μεγάλη διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου ότι μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση για το Τόκιο το 2020 και να έχουν μια ακόμη ευκαιρία να ανέβουν στο βάθρο της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη.

Οι δυο παγκόσμιες πρωταθλήτριες τερμάτισαν σε χρόνο 6:57.10 και πλέον δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά που είναι προολυμπιακή και θα δοθούν τα πρώτα εισιτήρια για τους Αγώνες του Τόκιο.

Το αντίστοιχο πλήρωμα των ανδρών με τους Στέφανο Ντιούσκο-Χρήστο Στεργιάκα πήρε την 4ηθέση στον τελικό Γ με χρόνο 6:25.60 και κατετάγη   16οστη γενική. Τέλος το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Πέτρο Γκαϊδατζή-Νίνο Νικολαϊδη ήταν 6οστον τελικό Δ΄με χρόνο 6:32.25 και πήρε την 24ηθέση στη γενική.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα κατέκτησε ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φιλιππούπολης με την δίκωπο άνευ ελ βαρών των ανδρών που αποτελούσαν οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου-Γιάννης Μαρόκος οι οποίοι κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό της Παρασκευής.   

Τους τελικούς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παρακολούθησε και ο Γερμανός πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, ο οποίος προανήγγειλε αλλαγές και μειώσεις κατηγοριών για την κωπηλασία στο ολυμπιακό πρόγραμμα, αναφερόμενος κυρίως στα ελαφρά βάρη.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πώς η Jennifer Aniston διέλυσε (κυριολεκτικά) το Instagram

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα η Rachel των Friends έχει σπάσει ρεκόρ, έχει ρίξει servers και έχει μεταμορφωθεί σε expert του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS