ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Συγχαρητήρια Αυγενάκη και Μαυρωτά για το ασημένιο του Γκολομέεβ

ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016 / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΦ.(EUROKINISSI-FOTOARENA)
ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016 / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΦ.(EUROKINISSI-FOTOARENA) EUROKINISSI

Το δεύτερο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης χάρισε από τη Γκουανγκζού στην Ελλάδα ο Κριστιάν Γκολομέεβ και ο υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον πρωταθλητής μας, όπως και ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Το δεύτερο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης χάρισε από τη Γκουανγκζού στην Ελλάδα ο Κριστιάν Γκολομέεβ. Ο 26χρονος πρωταθλητής κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών στα 50μ. ελεύθερο, καθώς κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τελικό με 21.45 και μοιράστηκε το ασημένιο μετάλλιο με τον Βραζιλιάνο, Μπρούνο Φράτους, με τον οποίο έκαναντον ίδιο χρόνο.

"Θερμά συγχαρητήρια στον 26χρονο Παγκόσμιο Πρωταθλητή μας, Κριστιάν Γκολομέεβ, για το ασημένιο μετάλλιό του στην κούρσα της μιας ανάσας, στα 50μ. ελεύθερο. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία του ίδιου και φυσικά της ελληνικής κολύμβησης, στη διοργάνωση που γίνεται στη Νότιο Κορέα", ανέφερε ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για το επίτευγμα του Γκολομέεβ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από τη ΓΓΑ, ο Λευτέρης Αυγενάκης επικοινώνησε με τον αρχηγό αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Ν. Κορέα, Νίκο Γέμελο, αμέσως μετά από την τεράστια επιτυχία του Κριστιάν Γκολομέεβ, με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 50μ. ελεύθερο.

Ο κ. Αυγενάκης συνεχάρη τον κ. Γέμελο, του ζήτησε να μεταφέρει σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή μας και τον προπονητή του ένα "μεγάλο μπράβο" κι ένα "ευχαριστώ, από καρδιάς", καθώς, με τέτοιες προσπάθειές τους, μας κάνουν όλους χαρούμενους και δίνουν το πιο λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση, ιδιαίτερα στη νέα γενιά.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός κάλεσε, μέσω του κ. Γέμελου, την ελληνική αποστολή στο γραφείο του, όταν με το καλό επιστρέψουν από την μεγάλη διοργάνωση στην Ασία.

"Καταπληκτικός Κριστιάν Γκολομέεφ, αργυρό μετάλλιο στα 50 ελεύθερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Τρομερή επίδοση, τρομερή κούρσα. Μπράβο Κριστιάν!", ανέφερε με τη σειρά του ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Δείτε τα σχετικά tweets:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ